Αθλητισμός

“Τσεκάρει την περίπτωση Νάτχο η Μακάμπι Χάιφα”

“Τσεκάρει την περίπτωση Νάτχο η Μακάμπι Χάιφα”
Δημοσίευμα από το Ισραήλ βάζει τη Μακάμπι Χάιφα στη λίστα των ενδιαφερόμενων ομάδων για τον Μπίμπρας Νάτχο.

Ο Μπίμπρας Νάτχο αποτελεί μια περίπτωση που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό. Ο Ισραηλινός μέσος του Ολυμπιακού δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα του Πειραιά και απ’ ότι φαίνεται, το φθινόπωρο θα βρίσκεται σε άλλον σύλλογο. Το γεγονός αυτό έχει “κινητοποιήσει” τα ραντάρ σκάουτερ από το εξωτερικό και δη από την πατρίδα του, το Ισραήλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “israelhayom.co.il”, την περίπτωση του Νάτχο παρακολουθεί αρκετά στενά η Μακάμπι Χάιφα. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο εν λόγω σύλλογος θα ήθελε στο δυναμικό του τον αρχηγό της εθνικής ομάδας της χώρας του. Εξάλλου, πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει το Ισραήλ τα τελευταία χρόνια.

Βάσει όσων διαβάζουμε από το Ισραήλ, δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη κρούση στον 31χρονο μέσο από τη Μακάμπι Χάιφα στο προσεχές μέλλον. Πάντως, αυτό που φαίνεται για την ώρα είναι πως θεωρείται δύσκολο, έως απίθανο, να συνεχιστεί η κοινή πορεία του ποδοσφαιριστή με τον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν.

Ο Νάτχο ήρθε στον Ολυμπιακό τον Αύγουστο του 2018. Κατέγραψε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των “ερυθρολεύκων” (21 στο πρωτάθλημα, 8 στο Europa League και 5 στο Κύπελλο Ελλάδος). Σκόραρε 5 τέρματα και μοίρασε 1 ασίστ σε 1.336 λεπτά συμμετοχής με τον σύλλογο από τον Πειραιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments