Αθλητισμός

Τουρκία – Ελλάδα 2-1

Τουρκία – Ελλάδα 2-1
Η Ελλάδα δεν έκανε καλή εμφάνιση και μοιραία ηττήθηκε δίκαια από την Τουρκία (2-1) σε φιλική αναμέτρηση εννιά ημέρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Η Εθνική Ελλάδος ήταν κατώτερη των περιστάσεων στη φιλική πρόβα τζενεράλε ενόψει Ιταλίας (8/6) και ηττήθηκε από την Τουρκία με 2-1 στην Αττάλεια. Ο Άγγελος Αναστασιάδης πειραματίστηκε αρκετά με τις επιλογές του στην ενδεκάδα. Ωστόσο, η εύκολη ήττα είναι κάτι που θα έπρεπε να προβληματίσει τον Ομοσπονδιακό τεχνικό. Πλέον η εθνική μας ομάδα στρέφει την προσοχή της στη εντός έδρας αναμέτρηση με την Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020. Εκεί δηλαδή που θα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερη και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Τα γκολ της αναμέτρησης

Η Τουρκία πήρε το προβάδισμα στο 11ο λεπτό. Ο Ουντέρ έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή και με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-0. Μάλιστα, έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ. Μετά από λάθος στην άμυνα της Ελλάδας, ο Καραμάν πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ βρήκε δίχτυα για το 2-0. Το μόνο που κατάφερε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν να μειώσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κουρμπέλη, που μετά από σουτ του Κολοβού πήρε την μπάλα εντός περιοχής και πλάσαρε σωστά τον Ουγκουρτσάν.

Τουρκία (Σενιόλ Γκιουνές): Ουγκουρτσάν, Καγκλάρ, Αϊχάν, Σανγκαρέ, Μεράς, Οκάι, Τουφάν (46’ Οζιακούπ), Ουντέρ (80’ Μπελόζογλου), Γιασιτσί, Καραμάν (46’ Ομούρ), Τοσούν (56’ Γκιουβέν)

Ελλάδα (Άγγελος Αναστασιάδης): Πασχαλάκης, Μαυρίας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Κούτρης (46’ Σταφυλίδης), Σιώπης (75’ Μάνταλος), Βαλεριάνος (54’ Μπουχαλάκης), Μασούρας (65’ Ντουρμισάι), Πέλκας (46’ Κολοβός), Φορτούνης, Κουλούρης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments