Πολιτική

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Πανηγύρια στο εκλογικό κέντρο Ζέρβα – “Πάγωσαν” οι υποστηρικτές του Ταχιάου

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Πανηγύρια στο εκλογικό κέντρο Ζέρβα – “Πάγωσαν” οι υποστηρικτές του Ταχιάου
Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη έφεραν εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις στα εκλογικά κέντρα του νικητή Κωνσταντίνου Ζέρβα και του ηττημένου Νίκου Ταχιάου.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας αναδείχθηκε νικητής στη Δήμο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών. Σύμφωνα με το exit poll της εταιρείας Interview, ο κ. Ζέρβας συγκέντρωσε το 67% των ψήφων, ενώ ο αντίπαλος του Νίκος Ταχιάος έφτασε στο 33%. Η ανακοίνωση της εκτίμησης ψήφου έφερε χαμόγελα στο ένα στρατόπεδο και προβληματισμό στο άλλο, ενώ όλοι περιμένουν τα επίσημα αποτελέσματα.

Χειροκροτήματα και πανηγυρισμοί στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα

Ενθουσιασμό έφερε στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα έφερε η δημοσιοποίηση του exit poll στο Δήμο Θεσσαλονίκης Οι υποστηρικτές του υποψήφιου δημάρχου, μόλις βλέπουν τη διαφορά ξεσπούν σε χειροκροτήματα, ενώ αρχίζουν και σφυρίζουν, εκφράζοντας την χαρά τους, όπως αναφέρει το seleo.

Με υψωμένες γροθιές και χειροκροτήματα στο άκουσμα του exit poll, που δείχνει νίκη του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

«Παγωμάρα» στο εκλογικό κέντρο Ταχιάου

Εντελώς διαφορετικό είναι το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Νίκου Ταχιάου μετά τη δημοσίευση του exit poll. Οπως αναφέρει το thestival, φίλοι και στελέχη του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» «πάγωσαν» όταν είδαν την εκτίμηση και περιμένουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα. Ο Νίκος Ταχιάος έφτασε στο εκλογικό του κέντρο λίγο μετά την δημοσίευση του exit poll. Οι περισσότεροι δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους. Αλλοι σταυρώνουν τα χέρια και άλλοι κατεβάζουν το βλέμμα, μην μπορώντας να πιστέψουν το αποτέλεσμα του exit poll. Η αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση του exit poll σε βίντεο του thestival.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments