Πολιτική

Παύλος Χρηστίδης: Επιλογή του Βενιζέλου να κάνει την δήλωση αποχώρησης από το ΚΙΝΑΛ

Παύλος Χρηστίδης: Επιλογή του Βενιζέλου να κάνει την δήλωση αποχώρησης από το ΚΙΝΑΛ
Ο Παύλος Χρηστίδης υποστήριξε ότι η δήλωση αποχώρησης του Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν δική του επιλογή.

Ο Παύλος Χρηστίδης πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο ΚΙΝΑΛ. Η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να δώσει την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου της επικρατείας στον Γιώργο Καμίνη κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε μια δήλωση και ουσιαστικά έθεσε τον εαυτό του εκτός του Κινήματος Αλλαγής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ μίλησε για το θέμα, αλλά και όσα έχουν ακουστεί ότι το κόμμα γίνεται “ουρά του ΣΥΡΙΖΑ”. “Ακριβώς το αντίθετο συμβολίζει», δήλωσε το πρωί της Κυριακής στην ΕΡΤ ο Παύλος Χρηστίδης, επισημαίνοντας πως «η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, όπως και κάθε πρόεδρος κόμματος έχει την απόλυτη επιλογή για τον πρώτο στο Επικρατείας με ό,τι αυτό συμβολίζει».

Το ΚΙΝΑΛ διευρύνει τον χώρο του

“Το ΚΙΝΑΛ έχει αποφασίσει την διεύρυνση του χώρου, έχουμε ανοίξει μια μεγάλη πόρτα για τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν κουραστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε, τονίζοντας πως «δίνουμε μια μάχη πέρα και πάνω από πρόσωπα, που έχει ως στόχο να ηττηθεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να αποτελέσει το ΚΙΝΑΛ ανάχωμα στο σχέδιο της ΝΔ».

«Θέλω επίσης να σας πως είναι επιλογή του κυρίου Βενιζέλου να κάνει την δήλωση αποχώρησης από το ΚΙΝΑΛ», τόνισε ακόμα ο κύριος Χρηστίδης, ενώ σχετικά με τον πολιτικό συμβολισμό της επιλογής Καμίνη, είπε πως πρόκειται για έναν πολύ επιτυχημένο δήμαρχο, που πέταξε την Χρυσή Αυγή έξω από τον δήμο επανειλημμένα.

Δεν προέρχεται από τον σκληρό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ, αλλά έχει αποδεχθεί την συμβολή του, που ήταν υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και έχει αποδεχθεί το πώς πρέπει να προχωρήσει από εδώ και μπρος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments