Video

Survivor: Αυτοί είναι οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)

Survivor: Αυτοί είναι οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)
Ένας από τους παίκτες της άσπρης ομάδας θα αποχωρήσει στο Survivor από τον Άγιο Δομίνικο.

H μαύρη ομάδα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, καθώς νίκησαν την άσπρη με 2-0. Στο συμβούλιο η μαύρη ομάδα πήγε απλά να παρακολουθήσει την διαδικασία, με την άσπρη να είναι σε διαδικασία αποχώρησης. Οι Έλληνες παίκτες της όμως, δεν θα αποχωρήσουν, αφού αυτή την εβδομάδα θα φύγει παίκτης από την Τουρκία.

Την περασμένη εβδομάδα, η Άσπρη ομάδα, είχε χάσει για άλλη μια φορά στον αγώνα ασυλίας και η Ρία ήταν αυτή που αποχώρησε. Ως εκ τούτου, αυτή την εβδομάδα, πρέπει να αποχωρήσει Τούρκος σύμφωνα με τους κανονισμούς του Survivor. Οι Τούρκοι ψήφισαν για τον ένα υποψήφιο και οι Ελληνες της άσπρης ομάδας για τον άλλον. Το αποτέλεσμα έδειξε πως οι Τούρκοι ψήφισαν την Μπουσρά και οι Έλληνες τον Οκάι.

Μετά από μια χαλαρή μέρα που περιελάμβανε μαθήματα… μαγειρικής, τώρα έρχονται τα σοβαρά γι’ αυτή την εβδομάδα, με το ποιος θα αποχωρήσει. Αυτό είναι προκαθορισμένο ήδη, αφού οι αποχωρήσεις γίνονται πλέον βάσει της μεγάλης ψηφοφορίας του κοινού που έχει γίνει, μία στην Ελλάδα και μία στην Τουρκία, την προηγούμενη εβδομάδα.

Tο τρέιλερ του αποψινού επεισόδιο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments