Lifestyle

Ελευθερία Ελευθερίου: “Τρελαίνει” κόσμο στη Σαντορίνη

Ελευθερία Ελευθερίου: “Τρελαίνει” κόσμο στη Σαντορίνη
Η Ελευθερία Ελευθερίου απολαμβάνει τον λαμπερό ήλιο και τη θάλασσα της Σαντορίνης μαζί με αγαπημένους της φίλους.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες παρουσίες του ελληνικού πενταγράμμου και οι εμφανίσεις της προκαλούν αναστάτωση. Τις τελευταίες ημέρες, η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στη Σαντορίνη. Εκεί απολαμβάνει τον λαμπερό ήλιο και τη θάλασσα μαζί με αγαπημένους της φίλους, έχοντας ξεκινήσει για τα καλά τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η Κύπρια τραγουδίστρια παρόλο που χαλαρώνει στις παραλίες της Σαντορίνης, παραμένει  ενεργή στα social media και ανεβάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξαφνιάζοντας του followers της με τις απολαυστικές φωτογραφίες από τις διακοπές τις. Αυτή τη φορά “τρέλανε” τους διαδικτυακούς της φίλους με την αποκαλυπτική φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβασε δύο εικόνες, όπου την βλέπουμε να ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι μέσα στο πλοίο, οι οποίες αν και ασπρόμαυρες αντιλαμβανόμαστε πως δεν έχουν επεξεργαστεί, με την ίδια να μας δείχνει το πραγματικό της κορμί, το οποίο είναι αψεγάδιαστο. Όπως ήταν λογικό τα likes και τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία “έπεσαν” βροχή

Δείτε την ανάρτηση της Ελευθερία Ελευθερίου στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments