Ελλάδα

Βουλή: Άντρας πέταξε γκαζάκι στο προαύλιο (vid)

Βουλή: Άντρας πέταξε γκαζάκι στο προαύλιο (vid)
Ο άνδρας συνελήφθη από την ασφάλεια της Βουλής. Στην κατοχή του βρέθηκε μια τσάντα η οποία περιείχε πολλά γκαζάκια και ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Ένας άνδρας ο οποίος κρατούσε μια τσάντα με γκαζάκια, πέταξε ένα από αυτά στον προαύλιο της Βουλής, από την πλαϊνή είσοδο, χωρίς όμως να προκληθεί κάποια έκρηξη. Ο άνδρας δεν είχε κινήσει υποψίες καθώς περπατούσε στη Βασιλίσσης Σοφίας, όταν ξαφνικά πέταξε ένα γκαζάκι στον προαύλιο χώρο της Βουλής από την πλευρά των λουλουδάδικων.

Αμέσως οι άντρες της ασφάλειας τον ακινητοποίησαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε πάνω του ένα μπιτόνι με βενζίνη, αλλά και μια τσάντα με άλλα γκαζάκια. O άνδρας είχε μάλιστα περιλούσει το γκαζάκι με βενζίνη χωρίς να το τρυπήσει ενώ το είχε δέσει σε ένα ξύλο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί περισσότερες λεπτομέρειες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό ενώ δεν έχουν εξακριβωθεί ούτε τα στοιχεία του άντρα, ο οποίος βρίσκεται στο φυλάκιο της Βουλής και αναμένεται η προσαγωγή του.

Ο ίδιος άνδρας, το 2012, είχε βάλει πάνω του το κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε συνδέσει με τα hands free και είχε πάει στο Ζάππειο, απειλώντας ότι μπορεί να ανατιναχθεί με αυτόν τον τρόπο. Παράλληλα, το 2018 είχε προσαχθεί γιατί είχε κατασκευάσει έναν αυτοσχέδιο μηχανισμό με ψεύτικο γκαζάκι στο οποίο μέσα είχε βάλει ρύζι και απειλούσε ότι θα ανατινάξει το άγαλμα του Καραϊσκάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments