Μedia

Γιώργος Παπαδάκης: Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1

Γιώργος Παπαδάκης: Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1
Ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και "σπάει" κάθε ρεκόρ, όσον αφορά τη συνεχόμενη παρουσία του στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Γιώργος Παπαδάκης κλείνει και επισήμως τρεις δεκαετίες παρουσίας στον ΑΝΤ1. Ο πολύπειρος παρουσιαστής έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση και θα συνεχίσει να το κάνει. Το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη για 1+1 χρόνο. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση: “Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επιβεβαιώνει τη μακρά και εξαιρετική συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια”.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη αναφέρει τα εξής: Ο Γιώργος Παπαδάκης, 29 χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης, συνεχίζει στον ΑΝΤ1 ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, «Καλημέρα Ελλάδα», η οποία είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένη με την 30ετή παρουσία του σταθμού και την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα.

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σημειώνει και φέτος μία επιτυχημένη σεζόν και κυριαρχεί στη ζώνη 06:00-10:00 με συνολικό μέσο όρο 22,2%. Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επιβεβαιώνει τη μακρά και εξαιρετική συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια.

Γιώργος Παπαδάκης: Σύντομο βιογραφικό

Ο παρουσιαστής γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 4 Φεβρουαρίου 1951 και κατάγεται από την Κρήτη. Εκτός από την επιτυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή «Τρεις στον αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Από το 1992, ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσίαζε την πρώτη, χρονολογικά, πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης Καλημέρα Ελλάδα έως το 2011. Από το 2011 μέχρι το 2015, παρουσίαζε την αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 με τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1. Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετονομάστηκε εκ νέου σε «Καλημέρα Ελλάδα», ύστερα από επιθυμία του ίδιου, που φυσικά έγινε δεκτή από το κανάλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments