Τεχνολογία

Elon Musk: «Τα video games είναι μία πηγή για να ενδιαφερθούν τα παιδιά για την τεχνολογία»

Elon Musk: «Τα video games είναι μία πηγή για να ενδιαφερθούν τα παιδιά για την τεχνολογία»
«Το gaming ήταν ο λόγος που ασχολήθηκα με την τεχνολογία» αποκάλυψε ο Elon Musk.

Ο Elon Musk παραβρέθηκε στην E3 μαζί με τον Todd Howard και αποκάλυψε πώς τα video games επηρέασαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τη ζωή του, ενώ μίλησε και για το όραμά του για την τεχνολογία. «Ο λόγος που ασχολήθηκα με την τεχνολογία ήταν τα video games. Πιθανώς να μην είχα αρχίσει προγραμματισμό αν δεν έπαιζα video games. Τα video games είναι μία πολύ ισχυρή πηγή για να κάνεις τα νέα παιδιά να ενδιαφερθούν για την τεχνολογία», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε επίσης πως το gaming επηρεάζει τους ανθρώπους σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι φανταζόμαστε και αποκάλυψε πως πολλοί software engineers που εργάζονται αυτή τη στιγμή στην Tesla και την SpaceX, έχουν παρελθόν στο gaming. «Αν δείτε κάποιον σαν τον John Carmack (Oculus CTO), ο οποίος είναι ένας εκπληκτικός software engineer, ήταν και πολύ καλός μηχανικός αεροδιαστημικής και αυτό μας δείχνει πως η ικανότητα να λύνεις προβλήματα μεταφέρεται και σε άλλους τομείς» ανέφερε ο Elon Musk.

Αποκάλυψε επίσης πως το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ήταν το Fallout 4, το οποίο ταίριαξε με την ανακοίνωση της έλευσης του Fallout Shelter στα Tesla.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη του Elon Musk στη σκηνή της E3:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας