Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Καραδοκεί για Ελ Καντουρί η Σταντάρ Λιέγης

ΠΑΟΚ: Καραδοκεί για Ελ Καντουρί η Σταντάρ Λιέγης
Το «φλερτ» Ελ Καντουρί - Σταντάρ Λιέγης καλά κρατεί αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο και ρυθμίζει τις εξελίξεις επί του θέματος.

Η υπόθεση της παραμονής του Ομάρ Ελ Καντουρί είναι ξανά στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Ο Μαροκινός τον περασμένο Γενάρη, ήταν πολύ κοντά στην μετακόμισή του στην Πάρμα. Όμως μετά από συζητήσεις με τους ανθρώπους του Δικεφάλου και κυρίως με τον Ιβάν Σαββίδη, πάρθηκε η απόφαση να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα και κατόπιν να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεσή του…

Τις τελευταίες ημέρες η Σταντάρ Λιέγης ασχολείται έντονα την μεταγραφή του Ομάρ Ελ Καντουρί, με τον ποδοσφαιριστή να είναι ιδιαίτερα «ζεστός» στο ενδεχόμενο να μετακομίσει εκεί που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Όπως αναφέρει το sdna.gr, ρυθμιστής στην υπόθεση φαντάζει ο ΠΑΟΚ δεδομένου πως ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους» μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και στις τάξεις του Δικεφάλου δεν προτίθενται να τον αφήσουν να φύγει χωρίς τίμημα.

Όπως αποκαλύπτουν οι Βέλγοι, η Σταντάρ έκανε πρόταση στον ΠΑΟΚ που ανέρχεται στις 700 χιλιάδες συν 200 χιλιάδες σε μπόνους, με την απάντηση των ανθρώπων του Δικεφάλου να είναι αρνητική, προκαλώντας την αντίδραση του ποδοσφαιριστή.

Η αλήθεια είναι πως από το περιβάλλον του Ελ Καντουρί προκύπτει πως στην παρούσα φάση το deal μοιάζει δύσκολο να επιτευχθεί καθώς υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και μένει να δούμε τι κινήσεις θα γίνουν που ενδεχομένως θα φέρουν εξελίξεις.

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι