Lifestyle

Taylor Swift: Νέο βίντεο κλιπ με μήνυμα για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα (vid)

Taylor Swift: Νέο βίντεο κλιπ με μήνυμα για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα (vid)
Η Taylor Swift, μαζί με την Katy Perry και πλειάδα αστέρων, μας παρουσιάζουν το βίντεο κλιπ του "You need to calm down".

Η Taylor Swift παρουσίασε τη Δευτέρα το βίντεο κλιπ του τραγουδιού “You need to calm down”. Ουσιαστικά, μέσω των στίχων αλλά και της συμμετοχής δεκάδων γνωστών τηλεαστέρων και ηθοποιών οι οποίοι έχουν δηλώσει ανοιχτά τις προτιμήσεις τους, η Taylor Swift έρχεται αντιμέτωπη με όσους αντιτίθενται στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Στο βίντεο κλιπ, συμμετέχουν ονόματα όπως οι: Έλεν Ντετζένερις, Μπίλι Πόρτερ, Ρουπόλ, Άνταμ Λαμπέρτ, Χάνα Χαρτ, Τζέσι Τάιλερ Φέργκιουσον, Ταν Φρανς. Παράλληλα, guest εμφάνιση κάνει και η κάποτε ανταγωνίστρια της Swift, Katy Perry.  Η εμφάνιση της Katy Perry, δίνει τέλος στη διαμάχη μεταξύ των δύο μουσικών, που ξεκίνησε το 2013.

Στο βίντεο κλιπ, η Taylor Swift με στολή… τηγανιτές πατάτες, αγκαλιάζει την Perry που φοράει μια στολή χάμπουργκερ. Είναι το κοστούμι που επέλεξε για τον χορό Met Gala στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης. Στο τέλος του βίντεο, εμφανίζονται δύο προτάσεις στην οθόνη, οι οποίες προτρέπουν τους θαυμαστές της να υπογράψουν ένα αίτημα με τον οποίο θα καλούν την αμερικανική Γερουσία να περάσει νομοσχέδιο για την προστασία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας από τις διακρίσεις.

Σε λίγες μόλις ώρες το αίτημα συγκέντρωσε περισσότερες από 222.000 υπογραφές για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

You need to calm down – Taylor Swift

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments