Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Επανήλθε για Ελ Καντουρί η Σταντάρ Λιέγης

ΠΑΟΚ: Επανήλθε για Ελ Καντουρί η Σταντάρ Λιέγης
Η Σταντάρ Λιέγης εκδήλωσε εκ νέου το ενδιαφέρον της για τον Ομάρ Ελ Καντρουρί, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά τη μεταγραφή του.

Εκ νέου στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ βρίσκεται η υπόθεση παραμονής του Ομάρ Ελ Καντουρί. Μόλις πριν μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Γενάρη, ο Μαροκινός είχε βρεθεί μια «ανάσα» από το να συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα. Ωστόσο, μετά από συζητήσεις με τους ανθρώπους του Δικεφάλου και κυρίως με τον Ιβάν Σαββίδη, πάρθηκε η απόφαση να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα και κατόπιν να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεσή του…

Εδώ και λίγες ημέρες, η Σταντάρ Λιέγης ασχολείται έντονα με τον Ελ Καντουρί, τον οποίο και θέλει να αποκτήσει. Τα χρήματα που ζητούσε ο «Δικέφαλος του Βορρά», όμως, κρίθηκαν πολλά από τους Βέλγους που σταμάτησαν τις συζητήσεις πριν λίγες ημέρες. Ωστόσο, σύμφωνα με το «inpaok.com», η Σταντάρ επανήλθε για τον Μαροκινό άσο, ο οποίος και θέλει να γίνει κάτοικος Λιέγης.

«To INPAOK σας είχε ενημερώσει για το γεγονός πως η Σταντάρ Λιέγης είχε σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, καθώς είχε κρίνει πολλά τα χρήματα. Ωστόσο, όπως φαίνεται όλο αυτό ήταν μια κίνηση στρατηγικής, αφού οι συζητήσεις ξεκίνησαν και πάλι, καθώς οι Βέλγοι εκδήλωσαν εκ νέου το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη του Δικεφάλου.

Είναι δεδομένο πως ο Ελ Καντουρί επιθυμεί να μεταγραφεί εκεί, με την Σταντάρ να του έχει προτείνει τριετές συμβόλαιο με απολαβές 900.000 ευρώ για κάθε χρόνο αυτού. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ ζητάει από τους Βέλγους ένα εκατομμύριο ευρώ για να παραχωρήσει τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments