Πολιτική

Κατερίνα Παπακώστα: Απίστευτο προεκλογικό spot για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Κατερίνα Παπακώστα: Απίστευτο προεκλογικό spot για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Κατερίνα Παπακώστα: Ένα τρομερό προεκλογικό spot έδωσε στη δημοσιότητα η πρώην υπουργός προστασίας του Πολίτη.

Κατερίνα Παπακώστα: Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια ομάδα στο Facebook με την ονομασία “thank you, next”. Αυτή απαριθμεί σχεδόν 30 χιλιάδες μέλη που ανοίγουν την καρδιά τους και λένε ερωτικές ιστορίες που δεν είχαν αίσιο τέλος. Το χιούμορ και τα ευτράπελα κυριαρχούν σε αυτή τη μικρή γωνία του γνωστού Social Media. Η Κατερίνα Παπακώστα θέλησε να κλέψει λίγη από τη δόξα αυτής της ομάδας στο νέο της προεκλογικό spot.

Το βίντεο ξεκινάει με μια κοπέλα που ξεκινάει να γράφει ένα γράμμα για κάποιον Κυριάκο. Η πρωταγωνίστρια αναφέρει ότι η σχέση τους ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο: “Τα βρίσκαμε σχεδόν στα πάντα. Είχαμε ίδιες παρέες, ίδια ενδιαφέροντα και για ένα φεγγάρι δουλεύαμε στο ίδιο γραφείο. Είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά στο τέλος ήταν όλα καλά..”, αναφέρει. Ωστόσο στη συνέχεια ήρθαν τα πρώτα σύννεφα πάνω από τη σχέση τους.

Κατερίνα Παπακώστα: Το γράμμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

“Οι φίλες μου με προειδοποιήσαν σε κάθε ευκαιρία πως ο Κυριάκος είναι αμετροεπής και ότι, μόλις του κάνουν τα γλυκά μάτια, θα με προδώσει Εγώ επέμενα πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Νααααα, Καιτούλα!!! Δεν ήξερες δεν ρώταγες?!?!?” Το μόνο που κατάφερα ήταν να αποξενωθώ από τους φίλους μου. Εξαιτίας του Κυριάκου. Πόσο αχάριστος, Θεέ μου”.

Τέλος, η… Κατερίνα Παπακώστα αποκαλύπτει το πως τελείωσε η σχέση της με τον Κυριάκο: “Με ένα sms!! Ναι παιδιά!! Με ένα sms και όχι σε εμένα, σε μία φίλη μου!! Το sms έλεγε χαρακτηριστικά: Περάσαμε πολύ ωραία μαζί, αλλά, δυστυχώς, δεν μου κάνεις. Ήρθε η ώρα να σε θέσω εκτός της ζωής μου. Και κάπως έτσι, ο φίλος σας ο Κυριάκος έγινε ένας ακόμη καληνυχτάκιας!!”, αναφέρει στο κλείσιμο του βίντεο.

Θυμίζουμε ότι η Κατερίνα Παπακώστα ήταν ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας από το 1988 και το 2000 εξελέγει για πρώτη φορά βουλευτής στη Β’ Αθηνών και επανεξελέγει στις επόμενες δυο εκλογικές αναμετρήσεις το 2004 και το 2007.  Στις 20 Ιουλίου του 2018 ίδρυσε το δικό της κόμμα με όνομα “Νέα Ελληνική ορμή” και στις 29 Αυγούστου εντάχθηκε στην κυβέρνηση Τσίπρα, αναλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη. Τον Ιούνιο του 2019 ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της στις βουλευτικές εκλογές του 2019 με τον ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών.

Για να δείτε το σχετικό βίντεο πατήστε εδώ 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments