Video

Μαίρη Συνατσάκη: “Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον ΑΝΤ1”

Μαίρη Συνατσάκη: “Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον ΑΝΤ1”
Μαίρη Συνατσάκη: Η παρουσιάστρια απάντησε στις φήμες για τα τηλεοπτικά της σχέδια, τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχει κάνει κάποιες συζητήσεις.

Μαίρη Συνατσάκη: Εδώ και λίγο καιρό είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία που ήθελε τη γνωστή παρουσιάστρια να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζουν τις κινήσεις τους για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, θέλοντας να διατηρήσουν τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης που είχαν. Σε αυτή την κατεύθυνση οι ιθύνοντες του καναλιού φέρονταν να έχουν προσεγγίσει τη Μαίρη Συνατσάκη για να την εντάξουν στο δυναμικό τους. Βέβαια, η όμορφη παρουσιάστρια φερόταν να έχει κι άλλες προτάσεις ωστόσο σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, φαίνεται πως το πιο ελκυστικό project προέρχεται από τον ANT1, ο οποίος την προορίζει για πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει όπως επιβεβαίωσε η ίδια μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day». Η Μαίρη Συνατσάκη επιβεβαίωσε το γεγονός ότι έχει κάνει κάποιες τηλεοπτικές συζητήσεις για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά επισήμανε ότι δεν έχει μιλήσει καθόλου με τον ΑΝΤ1.

«Ναι κι εγώ το διάβασα, δεν έχω ιδέα γι’ αυτά, καθόλου. Δεν έχω συζητήσει κάτι ακριβώς… Όχι, δεν έχω μιλήσει με τον ΑΝΤ1 καθόλου. Έχω κάνει μια μικρή, απειροελάχιστη κουβέντα για κάτι τηλεοπτικό», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη: Ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Αθηνά Οικονομάκου

Παράλληλα, με τα τηλεοπτικά της σχέδια, αλλά και την προσωπική της ζωή που πηγαίνει εξαιρετικά,  η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε την έναρξη της συνεργασίας της με την Αθηνά Οικονομάκου. Οι δύο γυναίκες ήταν καλεσμένες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκαν στη νέα επαγγελματική τους συνεργασία. Οι δυο τους πρόκειται να κυκλοφορήσουν μαζί μία σειρά ρούχων με την υπογραφή τους.

«Η συνεργασία μας είναι ένας περίεργος συνδυασμός αυθορμητισμού. Πετάχτηκε σαν ιδέα το “Γιατί να μην κάναμε κάτι μαζί;”. Συγκεκριμένα ένας κοινός μας φίλος, πέταξε αυτή την ιδέα… Κοινωνικά γνωριζόμασταν αλλά δεν είχαμε πει παραπάνω από δυο κουβέντες… Δεν την προσπεράσαμε τη συγκεκριμένη ιδέα, είπαμε να κάνουμε ραντεβού να το δούμε… Δεν θέλαμε να έχουμε από πίσω μία εταιρεία, θέλαμε να το κάνουμε από την αρχή ολομόναχες».

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη (27 Δεκεμβρίου, Αθήνα) είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και επιχειρηματίας. Έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το 2005, πέρασε από οντισιόν για το μουσικό κανάλι MAD, όπου παρέμεινε τελικά για 9 ολόκληρα χρόνια. Η πρώτη της δουλειά εκεί ήταν η εκπομπή “Playroom” (2005-2006) ενώ ακολούθησαν οι εκπομπές “Yours Space” (2007) με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο & Αλέξανδρο Συμηριώτη, “MAD Day Live” (2008) και άλλες, με τελευταία το “Homemade” (2014).

Ενδιάμεσα, όσα χρόνια εργάζονταν για το MAD, ξεκίνησε και η παρουσία της σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με πρώτη εμφάνιση στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Elatte” (2010) όπου παρουσίαζε η Ράνια Θρασκιά. Το 2011, ανέλαβε την παρουσίαση του green room στο show Dancing with the stars με κεντρική παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Το 2012, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με το κανάλι MEGA, συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής “Πρωινό mou” με τους Γιώργο Λιάγκα & Φαίη Σκορδά αλλά και παρουσιάζοντας το παιχνίδι μαγειρικής “Master Chef 2”. Το 2013, συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο Dancing with the stars 3 ενώ τη σεζόν 2014-2015 συνεργάστηκε ξανά με τους Γιώργο Λιάγκα & Φαίη Σκορδά, στην εκπομπή “Το Πρωινό”. Παράλληλα, το 2015, παρουσίασε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου τον ελληνικό τελικό της Eurovision στη ΝΕΡΙΤ.

Τη σεζόν 2015-2016 ανέλαβε τη παρουσίαση της εκπομπής του ΑΝΤ1, “Spata Live” μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η οποία όμως κόπηκε πρόωρα λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Έπειτα, υπέγραψε συμβόλαιο για μια σεζόν με τον ALPHA και παρουσίασε μαζί με τους Νίκο Μουτσινά και Μαρία Ηλιάκη την εκπομπή “Ξαναδέστε τους”, η οποία όμως διεκόπη επίσης σύντομα. Την άνοιξη του 2017 παρουσίασε μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη το σόου “MadWalk – The Fashion Music Project” ενώ το 2018, ανέλαβε ξανά τη παρουσίαση του ίδιου σόου, αυτή τη φορά μαζί με τον Χρήστο Μάστορα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments