Αθλητισμός

Στη Θεσσαλονίκη ο Εντέν Αζάρ (vid)

Στη Θεσσαλονίκη ο Εντέν Αζάρ (vid)
Εντέν Αζάρ: Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στη χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές του.

Εντέν Αζάρ: Ο Βέλγος σούπερ σταρ που πρόσφατα έκανε το ταξίδι Λονδίνο – Μαδρίτη, αφήνοντας την Τσέλσι για την Ρεάλ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις καλοκαιρινές του διακοπές, προτού ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις τους με την “Βασίλισσα”. Ο Αζάρ μπορεί να αποχώρησε από τους Μπλέ, αλλά πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε σε ένα καμπ της Τσέλσι, που γίνεται στη Χαλκιδική.

Το Chelsea Foundation ξεκίνησε φέτος πρόγραμμα εκμάθησης των μυστικών του ποδοσφαίρου στο Sani Resort. Εκεί βρέθηκε και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, που έπαιξε ποδόσφαιρο με πιτσιρίκια, μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε ξανά στα μπλε, όπως το είχε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ο Εντέν Αζάρ συνεχίζει τις διακοπές του στη Θεσσαλονίκη, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής εθεάθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Εντέν Αζάρ: “Ήταν παιδικό όνειρο να παίξω στην Ρεάλ Μαδρίτης”

«Είχα όνειρο από μικρός να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης και σήμερα είμαι εδώ. Ανυπομονώ να κερδίσω πολλά με τη Ρεάλ. Η θέση στην οποία θα αγωνίζομαι δεν θα την αποφασίσω εγώ. Ο προπονητής θα το αποφασίσει αυτό, αλλά πάντα μου άρεσε να παίζω είτε αριστερά είτε ως δεκάρι. Αλλά αν πρέπει να αγωνιστώ σε διαφορετική θέση, τότε θα το κάνω φυσικά. Θέλω να ευχαριστηθώ την παρουσία μου και φυσικά θέλω να κερδίσω πολλά με τη Ρεάλ. Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες εδώ και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Είμαι μόνο 28 χρόνων και η καλύτερη ηλικία για έναν ποδοσφαιριστή είναι μεταξύ 27-33», είχε δηλώσει ο Αζάρ κατά την παρουσίασή του από την Βασίλισσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments