Video

La Casa de Papel: Το νέο trailer αποκαλύπτει τα παρατσούκλια των νέων μελών της συμμορίας (pics)

La Casa de Papel: Το νέο trailer αποκαλύπτει τα παρατσούκλια των νέων μελών της συμμορίας (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για τον τρίτο κύκλο του La Casa de Papel και ο Profesor δίνει το βάπτισμα του πυρός στα νέα μέλη.

Είμαστε λιγότερο από έναν μήνα μακριά από την πρεμιέρα του άκρως αναμενόμενου 3ου κύκλου του La Casa De Papel και το Netflix βάζει προς ολοταχώς την μάρκετινγκ μηχανή του. Με ένα νέο βίντεο που δημοσιεύθηκε στα επίσημα social media της σειράς, ο El Profesor του Alvaro Morte καλωσόριζει τα νέα μέλη της καλύτερης συμμορίας ληστών που πέρασε ποτέ από τη μικρή οθόνη και τους βαφτίζει.

Τα νέα μέλη του cast βαφτίζονται -φυσικά υπό τους ήχους του ύμνου “Bella Ciao”- εις το όνομα μιας πόλης και έτσι ο Rodrigo De la Serna είναι ο “Palermo”, ο Hovik Keuchkerian είναι ο Bogota, o Luka Peros είναι ο Marseille. Η Esther Acebo και έταιρον ήμισυ του “Denver”, παίρνει το παρατσούκλι Stockholm, και τέλος, η Itziar Ituño, που αποτελεί την κατάκτηση του “Profesor” και πρώην νέμεσις του, παίρνει το παρατσούκλι, Lisbon.

Αυτό είναι και το νέο επίσημο poster του Part 3:

Τα νέα αποκτήματα της συμμορίας αναμένεται να φέρουν μια ανανέωση στην λαβωμένη οικογένεια του “Καθηγητή” μιας και η νέα σεζόν θα ξεκινήσει με την σύλληψη του Rio (Miguel Herrán) από τις αστυνομικές αρχές, επομένως θα πρέπει να συσπειρωθούν και να κάνουν ό,τι χρειαστεί όχι για τα λεφτά αλλά για την οικογένεια.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, γιατί η δράση αναμένεται καταιγιστική και οι ανατροπές πολλές. Το La Casa De Papel 3 θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου αποκλειστικά στο Netflix.

https://www.facebook.com/lacasadepapelnetflix/videos/430891914414401/?v=430891914414401

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments