Πολιτική

Εκλογές 2019: Τα τηλεοπτικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις κάλπες της 7ης Ιουλίου

Εκλογές 2019: Τα τηλεοπτικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις κάλπες της 7ης Ιουλίου
Εκλογές 2019: Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τα σποτ του για τις επερχόμενες εκλογές, με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι ο κεντρικός τους πρωταγωνιστής.

Εκλογές 2019: Τα νέα τηλεοπτικά του σποτ για τις κάλπες της 7ης Ιουλίου έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ρόλο πρωταγωνιστή σε όλα τα βίντεο έχει ο Αλέξης Τσίπρας, με τον πρωθυπουργό να αναφέρεται σε μείζονα θέματα που αφορούν τη χώρα και να κλείνει κάθε του δήλωσε με τη φράση «Στις 7 Ιουλίου να είσαι εκεί. Αποφασίζουμε για τη ζωή μας», η οποία είναι το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές.

Στο πρώτο βίντεο με τίτλο «Στην Ελλάδα προχωράμε μπροστά όλοι μαζί», ο κ. Τσίπρας αναφέρει πως: «Η Ελλάδα δεν είναι απλά για μας μια περιοχή στο χάρτη. Είναι η ψυχή μας. Τώρα είμαστε και πάλι ελεύθεροι, έξω, από τα μνημόνια. Αλλά θα προχωρήσουμε μπροστά όλοι μαζί; Ή ο καθένας μόνος του και όποιος αντέξει;».

Όσον αφορά το δεύτερο βίντεο, το οποίο έχει τίτλο «Ποιους εμπιστεύεσαι. Αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα ή αυτούς που την έβγαλαν από τα μνημόνια;», ο πρωθυπουργός επισημαίνει ότι: «Όλοι μαζί πετύχαμε πολλά. Τώρα, το μέλλον είναι στα χέρια μας. Σκέψου λογικά. Ποιους εμπιστεύεσαι; Αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, ή αυτούς που την έβγαλαν από τα Μνημόνια;» Στο τρίτο τηλεοπτικό σποτ με τίτλο «Γνωρίζετε ποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα», αναφέρει: «Γνωρίζετε ποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα. Τους πληρώσαμε ακριβά. Είναι οι ίδιοι που έλεγαν ότι τα Μνημόνια ήταν ευλογία. Που δεν ζήτησαν ποτέ μία συγνώμη. Τώρα σου υπόσχονται τον Παράδεισο. Τους πιστεύεις;».

Το τέταρτο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ έχει τίτλο «Τους πιστεύεις;», με τον Αλέξη Τσίπρα να υπογραμμίζει πως: «2010- 2014. 1.000.000.000 άνεργοι. 300.000 λουκέτα. Χιλιάδες οικογένειες σε απόγνωση. Σήμερα οι ένοχοι αυτής της τραγωδίας, τάζουν ανάπτυξη και καλές δουλειές. Τους πιστεύεις;».

Τέλος, το πέμπτο και τελευταίο βίντεο φέρει τίτλο «Κανείς δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια στην κλιματική αλλαγή – η ανάπτυξη ή θα είναι πράσινη ή δεν θα υπάρξει», με τον κ. Τσίπρα να αναφέρεται στην κλιματική αλλαγή και να τονίζει πως η ανάπτυξη στην εποχή μας θα είναι πράσινη. «Η κλιματική αλλαγή απειλεί την ίδια τη ζωή μας. Η γειτονιά μας, οι χώρες της Μεσογείου, θερμαίνονται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σημείο του πλανήτη. Κανείς δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια. Να μιλάει μόνο για ανάπτυξη, ενώ καταστρέφεται η γη. Η ανάπτυξη στην εποχή μας, ή θα είναι πράσινη, ή δεν θα υπάρξει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Εκλογές 2019: Το προηγούμενο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κυκλοφορήσει ακόμη ένα τηλεοπτικό σποτ, με το οποίο αναφερόταν στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την γεμάτη πολιτικούς οικογένεια του, τονίζοντας πως «δεν πειράζει που μας χρεοκόπησαν, έχουν κούτελο και ιστορία». Παράλληλα, τονίζει πως «αφού αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί», ενώ κλείνει το βίντεο με το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές «Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας».

«Μη ρωτάς γιατί. Μην ασχολείσαι με την πολιτική. Τι να ψηφίσεις; Μη σε νοιάζει, αφού υπάρχουν ειδικοί. Μη χαλιέσαι με τα τζάκια. Ας τους να κυβερνούν αυτοί. Να κάθονται στις καρέκλες οι φαμίλιες. Δεν πειράζει που μας χρεοκόπησαν, έχουν κούτελο και ιστορία. Ο παππούς ήταν βουλευτής. Ο μπαμπάς πρωθυπουργός, η αδελφή του δήμαρχος, και πολλές φορές υπουργός. Ο γιος της περιφερειάρχης και τώρα δήμαρχος. Τώρα η σειρά του να γίνει και αυτός πρωθυπουργός. Θα μου πεις πάλι αυτοί; Αφού αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας», αναφέρεται στο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments