Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (3/7)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (3/7)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (3/7).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (3/7).

  • Κριός

Η διάθεσή σας για διακόσμηση θα πάρει τα ηνία, αγαπητοί Κριοί! Η αισθησιακή Αφροδίτη θα διαμένει στον Καρκίνο μέχρι τις 27 Ιουλίου, ενεργοποιώντας τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Θα θέλετε ομορφιά και αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής, γι’ αυτό θα κάνετε τα επιπλέον βήματα προσέγγισης αυτών των στόχων. Τόσο σε επίπεδο σχέσεων όσο και για το περιβάλλον σας, τα θέλετε όλα πιο προσεγμένα και πιο θερμά! Να ξέρετε ότι η ατμόσφαιρα θαλπωρής ενδέχεται να φέρει πιο κοντά και το αντικείμενο του πόθου σας για τους αδέσμευτους!

  • Ταύρος

Οι προσεγγίσεις σας αναμένεται να έχουν άμεσα αποτελέσματα, αγαπητοί Ταύροι! Η γοητευτική Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και κεντρίζει τον εκφραστικό 3ο Οίκο σας. Με τονωμένη την εξωστρέφειά σας, ξεκινήστε με άνετους και πνευματώσεις διαλόγους: Δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε έναν θερινό έρωτα με διάρκεια. Είναι βέβαιο ότι οι αδέσμευτοι θα βρουν το ταίρι τους μέχρι τη λήξη αυτού του κύκλου στις 27 Ιουλίου. Όσο για τα ζευγάρια, λένε ότι όσοι παίζουν μαζί γελάνε και μαζί.

  • Δίδυμοι

Μήπως έχετε ξεχάσει πόσο όμορφο και προσιτό είναι το ρομάντζο, αγαπητοί Δίδυμοι; Τώρα που η τρυφερή Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο, θα δώσει έμφαση στον 2ο Οίκο σας του γήινου αισθησιασμού! Καιρός να αφήσετε τα λόγια και να περάσετε σε πράξεις. Δεν θα σας αρκεί πλέον η απρόσωπη οθόνη του κινητού ή του λάπτοπ, θέλετε θερμή σάρκα και γλυκές μυρωδιές! Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, επιτρέψτε στον εαυτό σας να εξωτερικεύει την ρομαντική πλευρά του και δεν θα χάσετε!

  • Καρκίνος

Η λάμψη σας επιστρέφει, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Αφροδίτη αρχίζει την επίσκεψή της στο ζώδιό σας, που θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Ιουλίου. Το μαγικό της ραβδάκι θα σας αγγίξει και θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες, πολλές επαγγελματικές επιτυχίες και πολλές προσωπικές χαρές. Αποζητώντας την ομορφιά, είναι η ιδανική στιγμή για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας ή έστω να την φροντίσετε περισσότερο. Χαρείτε την ηγετική σας θέση, οργανώνοντας ευχάριστες εκπλήξεις για το ταίρι αλλά και τους φίλους σας!

  • Λέων

Παίρνετε άδεια από το σύμπαν να αφεθείτε στο κύμα της φαντασίας σας, αγαπητοί Λέοντες! Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και θα τονώνει τον ονειροπόλο 12ο Οίκο σας μέχρι τις 27 Ιουλίου. Τολμήστε να φορέσετε τα ροζ γυαλιά σας και να δείτε τη ζωή σαν όνειρο. Θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πάντα πιο αίσια και με προοπτική, κάτι που μπορεί να σας φέρει καινούργια ενδιαφέροντα. Μόνο φροντίστε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, να απομακρυνθείτε από ό,τι δεν νιώθετε σωστό και ειλικρινές!

  • Παρθένος

Αν λαχταρούσατε να περάσετε λίγο ήρεμο χρόνο μόνοι, να το ξεχάσετε! Αγαπητοί Παρθένοι, η Αφροδίτη θα διαμένει στον Καρκίνο μέχρι τις 27 Ιουλίου: Το φως της το ρίχνει στον 11ο Οίκο σας των συνεργιών και της τεχνολογίας. Κάθε δημιουργικό εγχείρημά σας θα έχει αίσια έκβαση, ακόμα και οι απόπειρες να γίνετε προξενητές για φίλους. Η δική σας προσωπική ζωή απαιτεί πιο χαλαρή και άνετη προσέγγιση. Τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης θα αποδειχθούν το πιο πολύτιμο εργαλείο για τους αδέσμευτους!

  • Ζυγός

Είστε έτοιμοι για τις αίθουσες των επισήμων, αγαπητοί Ζυγοί; Η ακαταμάχητη Αφροδίτη που σας κυβερνά, θα διαμείνει στον Καρκίνο μέχρι τις 27 Ιουλίου. Η ανόρθωση του 10ο Οίκου σας της καριέρας, έχει τη δυναμική να σας εντάξει σε κύκλους με ισχύ και επιρροή. Μην διστάσετε μπροστά σε τίποτα προκειμένου να προωθήσετε τον εαυτό σας, γιατί σας αναμένουν εξαιρετικές επαγγελματικές εξελίξεις. Πολλές ιδέες σας θα πάρουν το πράσινο φως για υλοποίηση, ενώ συνεργάτες και προϊστάμενοι θα αναγνωρίζουν πλέον την αξία σας!

  • Σκορπιός

Αρχίστε να ξεσκονίζετε τις ξένες γλώσσες σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Είναι βέβαιο ότι θα σας χρειαστούν, με την Αφροδίτη να διαμένει στον Καρκίνο και τον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών και της επέκτασης. Μέχρι τις 27 Ιουλίου θα έχετε πολλές επαφές με άτομα από άλλες χώρες ή κουλτούρες… Και δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές να εξελιχθούν σε απρόσμενα ρομάντζα. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε αυτή την περίοδο, είναι να έχετε κλείσει τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν σε όλους τους τομείς!

  • Τοξότης

Ενδώστε στην ανάγκη σας που θα απαιτήσει συγχωνεύσεις, αγαπητοί Τοξότες! Η Αφροδίτη θα διαμένει στον Καρκίνο και τον 8ο Οίκο σας των συμπράξεων μέχρι τις 27 Ιουλίου. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για επαγγελματικές εξελίξεις και προωθήσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, τώρα πρέπει να συζητήσετε σοβαρά με το ταίρι σας τα σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Ασχοληθείτε με όλες τις πτυχές των οικονομικών, συναισθηματικών αλλά και ψυχαγωγικών θεμάτων. Κάντε την καλή φυσική κατάσταση τον κοινό σας στόχο. Με την Αφροδίτη παρούσα, είναι δεδομένο ότι θα ανορθωθεί και η ερωτική σας ζωή!

Φωτογραφία: Pixabay

  • Αιγόκερως

Πρέπει να πάψετε να είστε τόσο εγωκεντρικοί, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Αφροδίτη των συνεργασιών περνά στον Καρκίνο και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Μέχρι τις 27 Ιουλίου έχει την πρόθεση να σας θυμίσει ότι τα δύο μυαλά είναι πιο αποδοτικά από ένα. Γι’ αυτό παραμερίστε τις τυπικότητες και γίνετε πιο ευάλωτοι και προσιτοί. Θα σας εκπλήξει η ανταπόκριση των άλλων, όταν γκρεμίζετε τους τοίχους σας και ανοίγεστε συναισθηματικά. Επειδή μπορεί να έχετε μια τάση κτητικότητας, φροντίστε να μην εκφραστεί με ζήλια προς τους δικούς σας ανθρώπους!

  • Υδροχόος

Δώστε περισσότερη σημασία στην ευημερία σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η ζωηρή Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και τον 6ο Οίκο σας της υγείας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 27 Ιουλίου. Ξεχάστε ό,τι θεωρούσατε απαραίτητο στην καθημερινότητά σας: Πιστός σας σύντροφος θα γίνει το χαλάκι της γιόγκα ή τα βαράκια σας και το νερό σας. Ντυθείτε ανάλογα και αρχίστε να κινήστε. Και ενώ κάνετε τις ασκήσεις ή τις απλωτές σας στη θάλασσα, η θεά του έρωτα θα σας φέρει κοντά με πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους!

  • Ιχθύες

Τα ρομαντικά δείπνα και οι περίπατοι στο ηλιοβασίλεμα επιστρέφουν στη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η ονειροπόλα Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και τον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου και του πάθους. Μέχρι τις 27 Ιουλίου θα εστιάσετε στην ανέμελη πλευρά της ζωής και όχι στην επίπονη. Θα κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, που θα έχουν προοπτικές διάρκειας. Οι δεσμευμένοι, δικαιούστε να περάσετε περισσότερο χρόνο στην κρεβατοκάμαρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments