Lifestyle

Θέμης Αδαμαντίδης: Θύμα ξυλοδαρμού ο γνωστός τραγουδιστής

Θέμης Αδαμαντίδης: Θύμα ξυλοδαρμού ο γνωστός τραγουδιστής
Θέμης Αδαμαντίδης: Άγνωστοι ξυλοκόπησαν τον γνωστό τραγουδιστή στην Καλλιθέα το απόγευμα της Πέμπτης.

Θέμης Αδαμαντίδης: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο ο γνωστός τραγουδιστής το απόγευμα της Πέμπτης. Το περιστατικό διαδραματίστηκε στην Καλλιθέα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Δυο άγνωστοι που φορούσαν βερμούδες και επέβαιναν σε μηχανή, τον πλησίασαν και φέρονται να του φώναξαν ” Δώσε τα χρήματα που χρωστάς ρε π…!”, τα οποία και φέρεται να έχει δανειστεί από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας.

Στη συνέχεια του επιτέθηκαν άγρια με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Metropolitan, με μώλωπες στο πρόσωπο, ενώ οι δράστες του έσπασαν τη μύτη. Ο Θέμης Αδαμαντίδης πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να αναφέρει το περιστατικό. Στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου και του υιού του στο Α.Τ. Καλλιθέας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή. Ωστόσο, η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments