Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Αισιοδοξία ότι θα ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Αισιοδοξία ότι θα ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να πείσουν και το άλλο μεγάλο αστέρι της ομάδας.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα κάποια μεταγραφική κίνηση. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν πάνω στις ανανεώσεις συμβολαίων. Το μεγάλο στοίχημα του Νίκου Νταμπίζα ήταν να πείσει τον Γιάννη Μπουζούκη να υπογράψει νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην ομάδα για πολλά χρόνια. Τελικά ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου κατάφερε να αποσπάσει το “ναι” του νεαρού χαφ.

Ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο για τους “πράσινους” είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο 22χρονος εξτρέμ αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του ο Γιώργος Δώνης. Η πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο. Το τωρινό τελειώνει το καλοκαίρι του 2020 κάτι που σημαίνει ότι τα περιθώρια είναι στενά. Αν ο Παναθηναϊκός δεν τον πείσει να βάλει την υπογραφή του, τότε υπάρχει ο κίνδυνος να τον χάσει χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Αισιοδοξία ότι θα πει το “ναι”

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει μια πρώτη επαφή, αλλά δεν κατάληξε σε συμφωνία. Αντίθετα με τον Γιάννη Μπουζούκη που έβλεπε το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, ο Χατζηγιοβάνης κάνει σκέψεις για μεταγραφή στο εξωτερικό. Στο παρελθόν αρκετές ομάδες έχουν έρθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τον 22χρονο, αλλά καμία δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα και αν έρθει κάποια πρόταση, δύσκολα θα ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο ευρώ και ο Παναθηναϊκός δεν θα μπει καν στη διαδικασία να το συζητήσει για ένα τέτοιο ποσό. Σύμφωνα πάντως με την “Πράσινη”, στον Παναθηναϊκό είναι αισιόδοξοι πως έστω και με καθυστέρηση, ο παίκτης θα συμφωνήσει στην επέκταση της συνεργασίας του με τον σύλλογο. Την σεζόν που μας πέρασε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πραγματοποίησε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 4 γκολ, ενώ έδωσε και 5 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments