Ελλάδα

Εκλογές: Βανδαλισμός σε γραφεία υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ

Εκλογές: Βανδαλισμός σε γραφεία υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ
Εκλογές: Άγνωστοι βανδάλισαν την είσοδο των γραφείων δύο υποψήφιων της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ στα Ιωάννινα.

Εκλογές: Την είσοδο των γραφείων δύο υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ βανδάλισαν άγνωστοι στα Ιωάννινα. Προσερχόμενος στο γραφείο του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κώστας Γάτσιος αντίκρισε μια διαφορετική εικόνα στην είσοδο επί της οδού Μιχαήλ Αγγέλου. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι στην είσοδο της πολυκατοικίας. Οι δράστες έγραψαν κάτω από την ταμπέλα του γραφείου του Κώστα Τασούλα, βουλευτή της ΝΔ. «Εμείς αποφασίσαμε» διαβάζει κανείς στην κολόνα ενώ η πινακίδα του κ. Γάτσιου είναι καλυμμένη με κόκκινη μπογιά. Και τα δύο γραφεία στεγάζονται στο κέντρο των Ιωαννίνων. Οι αρχές διενεργούν έρευνες για το περιστατικό.

Χρήστος Καραγιαννίδης: «Την έπεσαν» στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Στο στόχαστρο μερίδας πολιτών βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα. Ο εν λόγω υποψήφιος δέχεται καθημερινά υβριστικά μηνύματα στο διαδίκτυο, ενώ έξω από τα γραφεία του κόμματος έλαβε χώρα συγκέντρωση κατά του. Ο λόγος για τον οποίον έχει βρεθεί στο στόχαστρο αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τους τραμπουκισμούς εις βάρος του, τοποθετούμενος στον «αέρα» της ΕΡΤ. Έκανε λόγο για ομάδα 15-20 τραμπούκων την ημέρα της κατάθεσης στεφάνου για την απελευθέρωση της Δράμας. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δέχεται αρκετά απειλητικά μηνύματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments