Πολιτική

Ελληνική Λύση: Κατηγορίες ότι δεν δίνονται ψηφοδέλτια της στη Θεσσαλονίκη

Ελληνική Λύση: Κατηγορίες ότι δεν δίνονται ψηφοδέλτια της στη Θεσσαλονίκη
Ελληνική Λύση: Με ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση κατηγορεί ότι δεν δίνονται ψηφοδέλτια της σε εκλογικά κέντρα στη Θεσσαλονίκη, επικαλούμενη καταγγελίες πολιτών.

Ελληνική Λύση: Καταγγελίες πολιτών ότι δεν δίνονται ψηφοδέλτια του κόμματος σε κάποια εκλογικά κέντρα της Θεσσαλονίκης, επικαλέστηκε η Ελληνική Λύση με ανακοίνωση της. Όπως τονίζει, σε συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα για τις σημερινές βουλευτικές εκλογές δεν έχουν δοθεί ψηφοδέλτια, ενώ προειδοποιεί ότι εξαναγκάζεται να κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους «ενεργούν με δόλο».  Μάλιστα, η Ελληνική Λύση αναφέρει πως το παράδοξο είναι ότι  οι ελλείψεις παρατηρούνται στη Θεσσαλονίκη, στην οποία και κατεβαίνει υποψήφιος ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Είναι ντροπή για το πολιτικό σύστημα οι καταγγελίες που έφτασαν στο κόμμα μας. Στη Θεσσαλονίκη, στο 7ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, στην Τριανδρία στο 523ο εκλογικό τμήμα, δεν δίνουν ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης. Δεχόμαστε καταγγελίες από όλη την Ελλάδα! Ντροπή τους», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση και επισημαίνει πως: «Οι καταγγελίες που είναι στη διάθεση του κόμματος, έχουν κατατεθεί εγγράφως και εξ αυτού του γεγονότος το κόμμα μας είναι αναγκασμένο να κινηθεί δικαστικά σε βάρος όλων αυτών που ενεργούν με δόλο, καταστρατηγώντας κάθε δημοκρατική ηθική».

Εκλογές 2019: «Η Ελληνική Λύση είναι η μοναδική λύση», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος

«Από αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 381ο εκλογικό κέντρο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. «Η «Ελληνική Λύση» ήρθε στα πράγματα και θα έλεγα ότι προκάλεσε έναν περίεργο τριγμό στο σύστημα. Ευχαριστούμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν, ως «Ελληνική Λύση», την πρώτη φορά, είναι η δεύτερη εκλογική μας μάχη» δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο Κ. Βελόπουλος και συνέχισε:

«Πιστεύουμε ότι είμαστε η μοναδική λύση, γιατί έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα. Να ευχαριστήσω πάλι όλο τον κόσμο που πήγε να ψηφίσει και να πω ότι από αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο. Η πραγματική αντιπολιτευτική φωνή προάσπισης των εργατικών δικαιωμάτων, κυρίως των δικαιωμάτων των εθνικών, των Ελλήνων, θα είμαστε εμείς. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας. Και κάτι πολύ απλό. Δε θα απογοητεύσουμε κανέναν. Ήρθαμε για να βοηθήσουμε τους Έλληνες, γιατί λέμε «πρώτα οι Έλληνες, πρώτα η Ελλάδα».

Παράλληλα, ο Κυριάκος Βελόπουλος στην αρχή των δηλώσεων του ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους όσους έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή. Ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα την ώρα που έριχνε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, τόνισε: «Να δώσουμε τη λύση και να είναι ελληνική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments