Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελίες για απουσία ψηφοδελτίων στην Κρήτη

ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελίες για απουσία ψηφοδελτίων στην Κρήτη
ΣΥΡΙΖΑ: Τι καταγγέλλει ο γραμματέας της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ για τα περιστατικά στην Κρήτη.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, Δημήτρης Κλαράκης διαμαρτυρήθηκε έντονα στον έφορο. Αιτία, οι καταγγελίες που υπήρξαν για το γεγονός πως δεν δόθηκαν ψηφοδέλτια του κόμματος σε εκλογικά τμήματα του Ηρακλείου, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η ιστοσελίδα Candiadoc.. Καταγγελίες ότι σε εκλογικά τμήματα της πόλης του Ηρακλείου δεν δόθηκαν ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, γίνονται στο Candiadoc.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες πολιτών, τα φαινόμενα εντοπίστηκαν σε εκλογικά τμήματα στον Πόρο και στις Μεσαμπελιές. Ανάλογες καταγγελίες υπάρχουν για τμήματα στην Αθήνα. O γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου, Δημήτρης Κλαράκης, που ενημερώθηκε, προχώρησε σε επίσημη αναφορά στον έφορο των εκλογών, θέτοντας και το θέμα της διακίνησης ψηφοδελτίων μέσα στα τμήματα από εκπροσώπους του υποψήφιους της ΝΔ, Νίκου Τζώρτζογλου.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο εκλογικό τμήμα της Κυψέλης προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Στο σημείο βρέθηκαν αρκετοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που τον υποδέχτηκαν με επευφημίες και κάποιος από αυτούς του έδωσε ένα κόκκινο γαρίφαλο. Μάλιστα, εκείνη την ώρα στο εκλογικό κέντρο υπήρχε κίνηση με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να περιμένει μερικά λεπτά πριν ψηφίσει.

«Σήμερα είναι μέρα Δημοκρατίας, οι Ελληνίδες και οι Ελληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας, για την ζωή τους», είπε στην δήλωσή του αμέσως μετά και στη συνέχεια πρόσθεσε: Οι κάλπες ήταν άδειες, συνεπώς η απόφαση καθενός θ α κρίνει το αποτέλεσμα», τόνισε ο πρωθυπουργός και κάλεσε τους πολίτες «να προσέλθουν όλοι στην κάλπη και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, να είναι όλοι παρόντες στην κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του τόπου μας», ενώ απευθύνθηκε ειδικά στους νέους, που όπως είπε «κάνουν τις μεγάλες αλλαγές και ανατροπές, να μην αφήσουν την κρίσιμη απόφαση για το μέλλον τους σε άλλους.

Δίνουμε την κρίσιμη μάχη με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, μέχρι το τέλος, για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας μας προς τα μπρος», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments