Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος – Μπακογιάννης: «Θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια για τον Βοτανικό» (vid)

Γιαννακόπουλος – Μπακογιάννης: «Θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια για τον Βοτανικό» (vid)
Γιαννακόπουλος – Μπακογιάννης: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των δυο ανδρών που εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υπόθεσης του γηπέδου στον Βοτανικό.

Γιαννακόπουλος – Μπακογιάννης: Στις 11 το πρωί ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων. Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το γήπεδο στον Βοτανικό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει την πρόθεση στου να ηγηθεί προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτό το έργο ζωής που θα δώσει οριστικό τέλος στα προβλήματα όλου του συλλόγου.

Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να έχει στο πλευρό του και την πολιτεία. Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε κοινή δήλωση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δείγμα του πόσο καλό είναι το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές. Αμφότεροι εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι θα ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα και οι «πράσινοι» θα φτιάξουν το δικό τους γήπεδο στην περιοχή του Βοτανικού.

«Επιβεβαιώθηκε η κοινή διάθεση που έχουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας. Ξεκινώντας από την επόμενη Παρασκευή θα γίνει το «king of meeting» με τις ομάδες εργασίας και από την πλευρά του δήμου, αλλά και από την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να τα βάλουμε όλα κάτω, να δούμε νομοθετικά τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν. Και τους συντελεστές δόμησης, το πράσινο, όλα αυτά τα πράγματα, ώστε να προχωρήσει αυτό το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή γιατί υπάρχουν πάρα πολλά βήματα. Θα πρέπει βήμα-βήμα να πάμε και να τα προσπερνάμε, αλλά εφόσον υπάρχει διάθεση και από τον δήμο και από την κυβέρνηση και από τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει αυτό το έργο, είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ.Γιαννακόπουλος.

Σε ερώτηση για το αν είδε θετικό τον Κώστα Μπακογιάννη, είπε πως: «Από την πρώτη στιγμή ήταν θετικός και σήμερα ήταν ακόμα πιο θετικός και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ»!

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Αθηναίων: «Να πούμε ότι μιλάμε για ένα τεράστιο έργο, πάρα πολύ σημαντικό, αστικής αναζωογόνησης. Ένα έργο που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την εικόνα, αλλά και τη λειτουργία της Αθήνας. Συμφωνήσαμε ότι θα συνεχίσουμε με την εναρκτήρια σχεδίαση της ομάδας εργασίας την επόμενη Παρασκευή. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας. Προφανώς δεν κόψαμε καμία κορδέλα, δεν πανηγυρίζουμε. Κρατάμε τη μπάλα χαμηλά για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η πάρα πολύ καλή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει και θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη».

Για τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει ο δήμος, είπε: «Με πάρα πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο στοίχημα για την Αθήνα, για τον Παναθηναϊκό, για όλους μας».

Σε ερώτηση για το αν τους φοβίζει κάτι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε: «Όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι θετικοί, πιστεύω πως ό,τι εμπόδιο κι αν παρουσιαστεί, που σίγουρα θα παρουσιαστούν εμπόδια, θα μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε».

Από την πλευρά του ο κ.Μπακογιάννης σημείωσε: «Η πραγματικότητα είναι ότι ο κόσμος το έχει ακούσει πολλές φορές αυτό, το έχει δει το έργο. Το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι τους ίδιους μας τους εαυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments