Lifestyle

Γιώργος Κωνσταντίνου: Η απάντηση του στον Τάκη Σαγιώρ

Γιώργος Κωνσταντίνου: Η απάντηση του στον Τάκη Σαγιώρ
Γιώργος Κωνσταντίνου: Ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε στον Τάκη Σαγιώρ και τη δήλωση του ότι «δεν πρέπει να είναι στη σκηνή οι ηθοποιοί μετά από κάποια ηλικία».

Γιώργος Κωνσταντίνου: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού και απάντησε στον Τάκη Σαγιώρ και τη δήλωση του ότι «δεν πρέπει να είναι στη σκηνή οι ηθοποιοί μετά από κάποια ηλικία». Ο Γιώργος Κωνσταντίνου τόνισε ότι θεωρεί λάθος την αντίληψη του γνωστού χορευτή, καθώς πιστεύει ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ηθοποιοί έχουν την εμπειρία και ανέφερε χαρακτηριστικά πως στο εξωτερικό πρωταγωνιστούν ηθοποιοί μεγαλύτερης ηλικίας σε δεκάδες ταινίες και σίριαλ.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως θεωρεί ότι ο Τάκης Σαγιώρ εξέφρασε μια προσωπική πικρία, την οποία έχουν όσοι δεν βρίσκονται πλέον στο καλλιτεχνικό στερέωμα και τόνισε πως οι δηλώσεις του είναι απόρροια αυτών ακριβώς των συναισθημάτων. Τέλος, αναφέρθηκε σε μια περίπτωση που χρειάστηκε να παίξει τον ρόλο ενός ηλικιωμένου σε μια σειρά και ειπώθηκε το εξής αστείο: «Να βάψετε έναν νέο», επισημαίνοντας πως όλα αυτά είναι προσωπικά θέματα του καθενός και δεν μπορεί κάποιος να συζητάει τέτοια πράγματα για ηθοποιούς που έχουν μια ιστορία στο χώρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού

«Το “δεν πρέπει να είναι στη σκηνή οι ηθοποιοί μετά από κάποια ηλικία” το θεωρώ κουτό, διότι όσο μπορεί ο ηθοποιός να υπάρχει και να αποδίδει, νομίζω ότι πρέπει να είναι επάνω στη σκηνή, γιατί είναι χρήσιμος. Στο εξωτερικό, σε δεκάδες ταινίες και σίριαλ, πρωταγωνιστούν ηθοποιοί, πάνω από 75 και 80 χρονών, και είναι σπουδαίοι, γιατί έχουν την εμπειρία. Το να πει κάποιος κάτι τέτοιο πηγαίνει αλλού, σ’ ένα ρατσισμό που όταν γεράσουν τα’ άλογα, τα σκοτώνουν.

Αυτό είναι λάθος. Φοβάμαι ότι απορρέει από μια προσωπική πικρία που έχουν οι άνθρωποι που το λένε, οι οποίοι μέσα τους είναι πικραμένοι, γιατί δεν υπάρχουν στο στερέωμα. Πιθανόν αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν ότι κάποιοι άλλοι υπάρχουν κι αντέχουν να υπάρχουν. Είναι φυσικό, από εκεί απορρέει, αυτό πιστεύω. Κάποια στιγμή είχαν δοθεί, κάποιες εντολές, από διάφορους καναλάρχες, να μην παίρνουν τους μεγάλους ηθοποιούς πια.

Όταν χρειάστηκε να παίξω κάποιο μεγάλο, ηλικίας 80 χρόνων, έγινε θέμα και ειπώθηκε το εξής αστείο: “Να βάψετε έναν νέο”. Όλα αυτά είναι προσωπικά θέματα του καθενός, ο οποίος σκέφτεται: “Γιατί να είσαι εσύ εκεί και να μην είμαι εγώ;” μα δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι που συζητάνε τέτοια πράγματα να έχουν μια ιστορία όπως έχουμε εμείς… εγώ, η Μάρω… μια τεράστια ιστορία κι επίσης δε μπορούν να αποδώσουν αυτά τα οποία κάνουμε εμείς αυτή τη στιγμή»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments