Πολιτισμός

La Casa de Papel 3: Τι ώρα θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου

La Casa de Papel 3: Τι ώρα θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου
La Casa de Papel 3: Ο τρίτος κύκλος της πολυαγαπημένης σειράς του Netflix θα κάνει πρεμιέρα αύριο, Παρασκευή 19 Ιουλίου.

La Casa de Papel 3: Βρισκόμαστε μια ανάσα από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Netflix, La Casa de Papel, με το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν να προβάλλεται αύριο, Παρασκευή 19 Ιουλίου. Ωστόσο, αυτό που αναμένουν οι φανατικοί θαυμαστές του El Professor, αλλά και όλων των υπόλοιπων χαρακτήρων της δημοφιλούς σειράς είναι η ώρα που θα ξεκινήσει η προβολή του επεισοδίου.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει γίνει γνωστό πως στη σειρά του Netflix θα ενταχθούν και καινούργιοι χαρακτήρες και νέα πρόσωπα τα οποία θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.Τα νέα μέλη του cast βαφτίζονται εις το όνομα μιας πόλης και έτσι ο Rodrigo De la Serna είναι ο «Palermo», ο Hovik Keuchkerian είναι ο Bogota, o Luka Peros είναι ο Marseille. Η Esther Acebo και έταιρον ήμισυ του «Denver», παίρνει το παρατσούκλι Stockholm, και τέλος, η Itziar Ituño, που αποτελεί την κατάκτηση του «Profesor» και πρώην νέμεσις του, παίρνει το παρατσούκλι, Lisbon. Το επεισόδιο, λοιπόν, θα προβληθεί τα μεσάνυχτα ώρα Μαδρίτης κάτι που σημαίνει ότι στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο στη 1 τα ξημερώματα καθώς έχουμε μία ώρα διαφορά με την ισπανική πρωτεύουσα.

La Casa De Papel 3: Ο «Αρτουρίτο» σας θυμίζει όσα έγιναν, όπως τα θυμάται (vid)

Είναι ένας από τους χαρακτήρες της σειράς που οι φανατικοί θαυμαστές της λάτρευαν να… μισούν. Ο λόγος για τον Arturo Roman, κοινώς «Αρτουρίτο» όπως τον αποκάλεσε ο Denver και του έμεινε το παρατσούκλι, ο οποίος φυσικά θα έχει τον δικό του ρόλο στην 3η σεζόν του La Casa De Papel. Μέσα από ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε το Netflix, μερικές ώρες πριν την πρεμιέρα, ο Enrique Arce, που υποδύεται τον πρώην διευθυντή του Νομισματοκοπείου της Ισπανίας αφήνει τις συστάσεις στην άκρη και κάνει μια ανασκόπηση με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Από την δική του σκοπιά δηλαδή.

Μάλιστα ορκίζεται πως θα εκδικηθεί τη συμμορία του El Profesor λέγοντας: «Για ακόμη μια φορά θα σταθώ στο πλευρό της δικαιοσύνης μαζί με αυτούς που αρνούνται να δεχθούν πώς ο Profesor και μικρές του μαριονέτες θα γλιτώσουν ξανά με κάτι τέτοιο. Αυτή η σεζόν θα είναι “Καθηγητής εναντίον Αρτούρο Ρομάν”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments