Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (20/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις για το Σάββατο (20/7/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (20/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (20/7/19)

Κριός

Εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα αλλά δε χρειάζεται να σας αρέσουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο απολαμβάνοντας κάτι που αρέσει μόνο σε εσάς. Στη συνέχεια μπορείτε να μοιραστείτε το πώς περάσατε με τον/την αγαπημένο/η σας!

Ταύρος

Κάνοντας λίγη ενδοσκόπηση σήμερα, θα μπορέσετε να δείτε καθαρά ποιον δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε στη σχέση σας. Πείτε στον/στη σύντροφό σας τι σας απασχολεί και ενθαρρύνετέ τον/την να μοιραστεί και εκείνος/η τις σκέψεις του/της μαζί σας.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να προκύψει μια σύγκρουση με τον/την αγαπημένο/η σας. Να έχετε στο μυαλό σας ότι δε χρειάζεται να τσακώνεστε και ότι η λύση βρίσκεται στα χέρια σας. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να αποβάλλετε την ένταση.

Καρκίνος

Αν πείτε στον/στη σύντροφο σας τι ψάχνετε μπορεί να σας βοηθήσει να το βρείτε. Μην φοβάστε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας ακόμη και αν αισθάνεστε αμήχανα. Μπορείτε να τους εμπιστευτείτε.

Λέων

Κάντε κάτι ρομαντικό σήμερα! Πηγαίνετε τον/την αγαπημένο/η σας σε κάποιο μέρος που είναι σημαντικό για εσάς τους δύο και γιορτάστε τον έρωτα σας. Βεβαιωθείτε ότι θα τραβήξετε αρκετές φωτογραφίες για να θυμάστε αυτή την υπέροχη μέρα.

Παρθένος

Παραδεχτείτε το! Έχετε άγριες διαθέσεις! Αποκαλύψτε στον/στη σύντροφό σας κάτι που θέλετε να δοκιμάσετε στο σεξ. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα φέρουν αντιρρήσεις.

Ζυγός

Μην ντρέπεστε! Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας για αυτή την τρελή ιδέα που σας ήρθε στο μυαλό! Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο καλά θα το πάρουν. Μπορεί μάλιστα και εκείνοι να έχουν μερικές ιδέες που δίσταζαν να σας πουν. Ακούστε τους και δεν θα χάσετε.

Σκορπιός

Αν κάτι δεν σας πάει καλά σήμερα, πιθανότατα έχετε δίκιο. Μπορείτε να ρωτήσετε τον/τη σύντροφό σας για να σας πει την άποψη του/της αλλά μάλλον θα πρέπει να ακούσετε αυτό που σας λέει το ένστικτό σας.

Τοξότης

Η φαντασία σας έχει πάρει φωτιά σήμερα! Σας έρχονται συνεχώς καλές ιδέες. Επιλέξτε τις καλύτερες και μοιραστείτε τις με τον/τη σύντροφο σας. Μαζί θα καταφέρετε να τις πραγματοποιήσετε.

Αιγόκερως

Σήμερα αφήστε στην άκρη τα συνηθισμένα σας σχέδια και πάρτε μέρος σε ένα πολιτιστικό γεγονός. Ρίξτε μια ματιά στην εφημερίδα με τον/την αγαπημένο/η σας και διαλέξτε κάτι πρωτόγνωρο και για τους δυο σας. Αργότερα μπορείτε να συζητήσετε για αυτό που είδατε πίνοντας ποτά.

Υδροχόος

Σήμερα βρείτε ένα ήσυχο μέρος για να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Δε χρειάζεται να είναι στο σπίτι. Μπορεί να είναι κάποιο όμορφο μέρος στη φύση. Πάρτε μια κουβερτούλα, ξαπλώστε και ονειροπολήστε παρέα.

Ιχθύες

Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να μην σας λέει πάντα αυτό που σκέφτεται, αλλά αν δώσετε προσοχή στα σημάδια θα το καταλάβετε. Λένε περισσότερα με τις πράξεις παρά με τα λόγια τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments