Αθλητισμός

Γκάρεθ Μπέιλ: Πάει στην Κίνα με μυθικό συμβόλαιο

Γκάρεθ Μπέιλ: Πάει στην Κίνα με μυθικό συμβόλαιο
Γκάρεθ Μπέιλ: Με 22 εκατομμύρια ευρώ θα αμείβεται ο Ουαλός μεσοεπιθετικός, σε ένα μυθικό deal που κλείνει σήμερα.

Γκάρεθ Μπέιλ: Ώρες μετράει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με τη Marca, συμφώνησε με την Jiangsu Suning της Κίνας για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Για κάθε χρόνο ο 30χρονος σταρ θα αμείβεται με 22 εκατ. ευρώ και το deal μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι και το Σάββατο (27/7).

Η Jiangsu Suning είναι μία από τις πιο ισχυρές οικονομικά ομάδες στην Κίνα. Την Παρασκευή έκλεισε τον Βραζιλιάνο στόπερ Μιράντα, που έλυσε το συμβόλαιό του με την Ίντερ. Οι ιδιοκτήτες της Τζιανγκσού Σάνινγκ είναι οι ίδιοι με αυτοί της Ίντερ και, πριν από μερικές ώρες, ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μιράντα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους «νερατζούρι».

Οι σχέσεις του Μπέιλ με τον προπονητή της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, έχουν φτάσει στα άκρα. “Ο Μπέιλ έμεινε εκτός γιατί η ομάδα προσπαθεί να τον πουλήσει. Και αύριο αν μπορεί να φύγει, θα ήταν το καλύτερο”, ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Ζιντάν (πενθεί για τον χαμό του αδερφού του) μετά το φιλικό της ομάδας του με τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Ουαλός βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2013, όταν και πήρε μεταγραφή από την Τότεναμ. Με τη “Βασίλισσα” έχει κάνει 231 συμμετοχές και έχει σημειώσει 102 γκολ. Έχει κατακτήσει μαζί της τέσσερα Champions League, ένα Κύπελλο, ένα πρωτάθλημα, ένα ισπανικό Super Cup, τέσσερα παγκόσμια κύπελλα συλλόγων και τρία ευρωπαϊκά σούπερ καπ.

Η μοναδική εκκρεμότητα για να οριστικοποιηθεί το deal, είναι να ικανοποιηθεί οικονομικά η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ακόμη δεν έχει πει το «ναι» για τη μεταγραφή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments