Αθλητισμός

Κρίστιαν Κόναν: Πιθανή η παραμονή του στον Παναθηναϊκό

Κρίστιαν Κόναν: Πιθανή η παραμονή του στον Παναθηναϊκό
Κρίστιαν Κόναν: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν, στο ρόστερ των "πρασίνων".

Κρίστιαν Κόναν: Ο νεαρός επιθετικός από την Ιταλία αποτέλεσε την πρώτη, χρονικά, μεταγραφή του Παναθηναϊκού, ανοίγοντας τον δρόμο για τον Κολοβό, τον Ζαχίντ, τον Νούνες και τον Μολό, οι οποίοι έκλεισαν με το τριφύλλι λίγο καιρό αργότερα. Ο Παναθηναϊκός είδε στον Κόναν μία περίπτωση που μπορεί να αποτελέσει καλή περίπτωση για το μέλλον. Γι’ αυτό και οι πρώτες σκέψεις του Γιώργου Δώνη και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας ήταν το να τον θέσουν στη λίστα των προς παραχώρηση παικτών, ώστε να βρει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής και να “ψηθεί” αγωνιστικά.

Τα δεδομένα όμως έχουν ανατραπεί, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα παραμονής του στο ρόστερ της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται. Ο Γιώργος Δώνης διαπιστώνει πρόοδο στις προπονήσεις από τον νεαρό φορ, ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί και στη θέση του δεξιού εξτρέμ. Βλέποντας την πρόοδό του και κρίνοντας από το γεγονός πως φέτος ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ του, δεν αποκλείεται να μην υπάρξει καμία εξέλιξη με τον Κόναν και ο παίκτης να παραμείνει ως έχει, παίρνοντας θέση στο ροτέισον του τριφυλλιού. Μπορεί να μην έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στα φιλικά ματς, αλλά η προσήλωσή του και η άνοδος του στις προπονήσεις, δεν περνούν απαρατήρητες.

Παραμένει στο κάδρο ο Μαυροπάνος

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος φαίνεται πως δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί με την Άρσεναλ τη φετινή σεζόν καθώς δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ουνάι Έμερι για να του εμπιστευθεί μια θέση στο ρόστερ. Την ίδια ώρα, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεδομένα ψάχνονται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και σύμφωνα με την Sportday, αμφότερες οι ομάδες καλοβλέπουν τον Έλληνα στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός μέσω του Νίκου Νταμπίζα έχει κάνει ήδη μια πρώτη προσέγγιση στην πλευρά του παίκτη, ο οποίος όμως ζήτησε παραπάνω χρόνο μιας και θέλει να τα δώσει όλα μέχρι τελευταία στιγμή για να ανατρέψει τα δεδομένα και να παραμείνει στο ρόστερ των κανονιέρηδων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments