Πολιτική

Γρηγόρης Τασούλας: Πέθανε σε ηλικία 43 ετών

Γρηγόρης Τασούλας: Πέθανε σε ηλικία 43 ετών
Γρηγόρης Τασούλας: "Έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών ο πρώην γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξεως του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Γρηγόρης Τασούλας: Έπειτα από σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο, ο πρώην γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξεως του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη “έφυγε” από τη ζωή, σε ηλικία 43 ετών. Ο πρώην γενικός γραμματέας πάλεψε σκληρά επί τρία χρόνια, αλλά στο τέλος “λύγισε”, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Ο εκλιπών εργάστηκε για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως πολιτικός μηχανικός, με αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων. Από το 2009 έως το 2011 διετέλεσε γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξεως στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Δήλωσε την παραίτησή του το 2011, διατελώντας στη συνέχεια διευθύνων σύμβουλος στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας.

Ο Γρηγόρης Τασούλας γεννήθηκε το 1976 στην Κάτω Τιθορέα της Φθιώτιδας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως πολιτικός μηχανικός στο City του Λονδίνου, κατέχοντας τους τίτλους MSc Δομοστατικού Μηχανικού του Πανεπιστημίου City και ΜΑ Management και Πολιτικής του Πανεπιστημίου Middlesex του Λονδίνου. Το τελευταίο αντίο στον Γρηγόρη Τασούλα θα “ειπωθεί” αύριο, Τρίτη στις 11 το πρωί στη Μητρόπολη Αθηνών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments