Αθλητισμός

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Απίστευτο ξύλο στο μετρό μεταξύ οπαδών (vid)

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Απίστευτο ξύλο στο μετρό μεταξύ οπαδών (vid)
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Στα επεισόδια μετέχουν περίπου δέκα-δεκαπέντε άτομα και από τις δυο πλευρές ενώ την ίδια ώρα ο υπόλοιπος κόσμος στο μετρό παρακολουθεί με απορία.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ ΣίτιΟι Ρεντς και οι Σίτιζενς “συγκρούστηκαν” στον τελικό του Community Shield στο Γουέμπλεϊ, με την Σίτι να καταφέρνει να κατακτήσει την πρώτη κούπα της σεζόν στο Νησί, επικρατώντας με 5-4 των πρωταθλητών Ευρώπης στα πέναλτι (σ.σ. 1-1 η κανονική διάρκεια).

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού όμως συγκρούστηκαν και οι οπαδοί των δύο ομάδων σε σε βαγόνι του μετρό στον δρόμο προς το Γουέμπλεϊ. Με βάση τα όσα δείχνει το βίντεο στο βαγόνι βρίσκονται φίλοι της Λίβερπουλ και όταν αυτό σταμάτησε σε κάποιο σταθμό οπαδοί της Σίτι που περίμεναν να πάνε στο γήπεδο τους επιτέθηκαν. Για παραπάνω από ένα λεπτό μεταξύ των οπαδών πέφτουν μπουνιές, κλωτσιές ενώ υπάρχει και ένας που σκάει ένα μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι ενός οπαδού της Λίβερπουλ.

Στα επεισόδια μετέχουν περίπου δέκα-δεκαπέντε άτομα και από τις δυο πλευρές ενώ την ίδια ώρα ο υπόλοιπος κόσμος στο μετρό παρακολουθεί με απορία τα όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους. Μία εικόνα που δεν τιμάει τους οπαδούς της Αγγλίας, οι οποίοι απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι είναι πολιτισμένοι μόνο στις κερκίδες των γηπέδων.

Δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τη σύρραξη των οπαδών της Λίβερπουλ με της Μάντσεστερ Σίτι:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments