Video

Αντίπαρος: Άγριο ξύλο μεταξύ τουρίστα και περαστικού – Σε ρόλο κάμεραμαν ο γιος του Τομ Χανκς

Αντίπαρος: Άγριο ξύλο μεταξύ τουρίστα και περαστικού – Σε ρόλο κάμεραμαν ο γιος του Τομ Χανκς
Αντίπαρος: Ο γιος του Τομ Χανκς κατέγραψε με την κάμερά του το επεισόδιο που σημειώθηκε στο νησί.

Αντίπαρος: Ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο όμορφο νησί, απολαμβάνοντας τις διακοπές του. Κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής του βόλτας στο νησί, ο Τσετ Χανκς έπεσε πάνω σε έναν… τρικούβερτο καυγά μεταξύ δύο ανδρών, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια και σε λίγα δευτερόλεπτα μετέτρεψαν την περιοχή σε… ρινγκ. Ο Τσετ Χανκς κατέγραψε το περιστατικό αυτό με το κινητό του τηλέφωνο, ανεβάζοντας μάλιστα το σκηνικό στο instagram, ώστε να το δουν οι ακόλουθοί του.

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που βρισκόταν εκείνη την ώρα δίπλα στον Τσετ Χανκς, ο ένας εκ των δύο που ενεπλάκησαν στον καυγά ήταν αστυνομικός. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, ο εν λόγω αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όταν ήρθε στα χέρια με έναν τουρίστα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο άνδρας αυτός έπιασε τον νεαρό και δεν τον άφηνε από τα χέρια του, παρά τις φωνές και την επέμβαση των περαστικών που, μάταια, προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Το βίντεο του καυγά στην Αντίπαρο

O Τομ Χανκς στην ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον

Ο 27χρονος Όστιν Μπάτλερ έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά The Shannara Chronicles του MTV και παλιότερα σε παιδικές και νεανικές σειρές του ABC Family, του Nickelodeon και του Disney Channel. Τραγουδάει, παίζει κιθάρα και πιάνο και είναι γνωστός και από τη σχέση του με την ηθοποιό Βανέσα Χάτζενς.

Θεωρείται ένας από τους σκληρότερα εργαζόμενους ηθοποιούς κάτω των 30 ετών στο Χόλιγουντ, με έναν μακρύ κατάλογο τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ρόλων στο ενεργητικό του. Φέτος πρωταγωνιστεί στην ταινία του Τζιμ Τζάρμους «Οι Νεκροί δεν Πεθαίνουν» και στο «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο.

Τη βιογραφική ταινία για τον Έλβις Πρίσλεϊ θα σκηνοθετήσει ο Μπαζ Λούρμαν, ο οποίος θα υπογράφει επίσης το σενάριο και θα είναι παραγωγός. Η ταινία θα επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια του Πρίσλεϊ, ειδικά στην «περίπλοκη σχέση πάνω από 20 χρόνων» του τραγουδιστή και του μάνατζερ του, απόστρατου συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ που θα υποδυθεί ο Τομ Χανκς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments