Ελλάδα

Χίος: Μπασκέτα καταπλάκωσε 19χρονο – Βρήκε τραγικό θάνατο

Χίος: Μπασκέτα καταπλάκωσε 19χρονο – Βρήκε τραγικό θάνατο
Χίος: Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, με 19χρονο να βρίσκει τραγικό θάνατο παίζοντας μπάσκετ.

Χίος: Τραγωδία στη Δασκαλόπετρα Βροντάδου, με 19χρονο να χάνει τη ζωή του παίζοντας μπάσκετ σε μικρό γηπεδάκι της περιοχής. Η μπασκέτα καταπλάκωσε τον νεαρό, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Χίου σε σοβαρή κατάσταση. Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν έφταναν για να τον κρατήσουν στη ζωή και ο νεαρός από το Μαρούσι, ο οποίος έκανε τις διακοπές του στη Χίο, άφησε την τελευταία του πνοή, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές συνέλαβαν, στο πλαίσιο του αυτόφωρου τον δήμαρχο της Χίου, Μανώλη Βουρνού. Ο “Πολίτης της Χίου” αναφέρει ότι η μπασκέτα δεν ήταν γερά στερεωμένη στο έδαφος, με αποτέλεσμα να αποκολληθεί, οδηγώντας στο τραγικό συμβάν που βύθισε στο πένθος την οικογένεια του άτυχου νεαρού.

Στα τέλη Ιουνίου, η τοπική κοινωνία των Λεχαινών στην Ηλεία βυθίστηκε στο πένθος από τον άδικο χαμό ενός 19χρονου που καταγόταν από την περιοχή και ζούσε στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός «έσβησε» κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την ώρα προπόνησης στο μπάσκετ ή σε αγώνα μπάσκετ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments