Αθλητισμός

Μάρτιν Σκρτελ: Περνάει ιατρικά στην Αταλάντα

Μάρτιν Σκρτελ: Περνάει ιατρικά στην Αταλάντα
Μάρτιν Σκρτελ: Ο έμπειρος αμυντικός βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή στου στην Αταλάντα.

Μάρτιν Σκρτελ: Ο διεθνής στόπερ πέρασε μεγάλο μέρος της καριέρας του στη Λίβερπουλ. Μάλιστα, στα χρόνια που αγωνίστηκε στο “Άνφιλντ” θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα σέντερ μπακ στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια πήρε την απόφαση να πάρει μεταγραφή στην Φενέρμπαχτσε ξαφνιάζοντας πολλούς με αυτή την επιλογή του. Μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από την ομάδα της Τουρκίας έψαχνε μια νέα πρόκληση φέτος το καλοκαίρι.

Το περασμένο διάστημα το όνομα του Σρκτελ “έπαιξε” έντονα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” εξέτασαν για καιρό την περίπτωση του Σλοβάκου στόπερ, αλλά τελικά επέλεξαν τον Ρούμπεν Σεμέδο που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Φυσικά ένας παίκτης με το βιογραφικό του Μάρτιν Σκρτελ δεν θα έμεινε για καιρό χωρίς ομάδα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται μια ανάσα από τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάρτιν Σκρτελ: Υπογράφει στην Αταλάντα

όπως αναφέρει το «Calciomercato.com», ο πρώην αμυντικός της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στο Μπέργκαμο από σήμερα Παρασκευή (09/08) προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους μπεργκαμάσκι.  Αν ολοκληρωθεί η μετακίνησή του, θα πρόκειται για την έκτη μεταγραφή της Αταλάντα φέτος ενόψει και της παρθενικής συμμετοχής της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Ο Σκρτελ, που ακούστηκε έντονα και για τη Ρέιντζερς, είχε αγωνιστεί την τελευταία τριετία στη Φενέρμπαχτσε, μετρώντας 79 συμμετοχές με 6 γκολ και αποχώρησε λόγω διαφωνίας στη διάρκεια του συμβολαίου του, στην πρόταση ανανέωσης που του είχε γίνει. Πλέον, ετοιμάζεται για Καμπιονάτο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments