Ελλάδα

Κώστας Αρβανίτης: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο “αντίο” στον ηρωικό ψαρά

Κώστας Αρβανίτης: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο “αντίο” στον ηρωικό ψαρά
Κώστας Αρβανίτης: Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η κηδεία για τον άνθρωπο που έσωσε 70 ζωές στις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι.

Κώστας Αρβανίτης: Μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο ο Κώστας Αρβανίτης άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγες μέρες. Πρόκειται για τον άνθρωπο που στις 23 Ιουλίου 2018 ο Κώστας Αρβανίτης διέσωσε με το καΐκι του περίπου 70 άτομα από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι. Το άκουσμα της είδησης του θανάτου του προκάλεσε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν, αλλά και σε αυτούς που αναγνώρισαν το θάρρος του εκείνη την ημέρα.

Όλα αυτά τα χρόνια που ο ηρωικός ψαράς έδινε τη μάχη, είχε στο πλευρό του την οικογένεια του. Τη σύζυγο του Χρύσα, του γιου του Δημήτρη, αλλά και του Μαχμούντ Μεσαφέρ, του Αιγύπτιου βοηθού του που συμμετείχε με αυταπάρνηση στη διάσωση της 23ης Ιουλίου. Όλοι τους βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο του αγαπημένου ψαρά. Το “παρών” στην κηδεία έδωσε και η γνωστή τραγουδίστρια, Σοφία Αρβανίτη.

 Κώστας Αρβανίτης: Το τελευταίο αντίο στον ήρωα

Παρούσα και η Πολιτεία, διά της υφυπουργού για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας Μιχαηλίδου και του γενικού γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργου Σταμάτη.«Ο Κώστας Αρβανίτης εκείνη τη μέρα διέσωσε την ανθρωπότητα και διέσχισε την αλληλεγγύη. Αυτό που θα ήθελα είναι να τον θυμόμαστε όλοι ως υπόδειγμα προσφοράς στην κοινωνία και σε όλους τους συνανθρώπους μας» δήλωσε η κα Μιχαηλίδου.

Η Δημοτική φιλαρμονική Ραφήνας Πικερμίου τίμησε τον εκλιπόντα.Αντί στεφάνων, επιθυμία της οικογένειας ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για την Κιβωτό του Κόσμου, ως προσφορά στη μνήμη του Κώστα Αρβανίτη. Θυμίζουμε ότι η κηδεία πραγματοποιήθηκε δημοσία δαπάνη στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην πλατεία Χαλανδρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments