Ελλάδα

Το πρώτο ποστ του Αρκά μετά το ξεμπλοκάρισμα της σελίδας του είναι φαρμακερό

Το πρώτο ποστ του Αρκά μετά το ξεμπλοκάρισμα της σελίδας του είναι φαρμακερό
Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Αρκάς στο πρώτο του ποστ μετά το ξεμπλοκάρισμα της σελίδας του στο Facebook.

Τα σκίτσα που έχει κάνει ο Αρκάς κατά καιρούς έχουν κάνει χιλιάδες κόσμο να γελάσει. Ωστόσο κάποιοι φαίνεται πως ενοχλήθηκαν από τις πρόσφατες αναρτήσεις του γνωστού σκιτσογράφου. Πριν λίγες μέρες ο Αρκάς είχε ενημερώσει τους φανς του ότι η προσωπική του σελίδα στο Facebook είχε δεχτεί πολλές αναφορές με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί για ένα χρονικό διάστημα.

Για την ακρίβεια οι δημοσιεύσεις που έκανε στην σελίδα του δεν εμφανιζόντουσαν στις αρχικές σελίδες των ανθρώπων που είχαν επιλέξει να τον ακολουθούν. «Κάποιοι προσπαθώντας να δώσουν νόημα στη μίζερη ύπαρξή τους, κάνουν συνεχώς αναφορές για να ρίξουν τη σελίδα του Αρκά στο facebook. Ήδη κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τις δημοσιεύσεις για μια εβδομάδα. Διαδώστε το» είχε γράψει ο Αρκάς.

Η φαρμακερή επιστροφή του Αρκά

Πριν προλάβει να συμπληρωθεί η μια εβδομάδα, η σελίδα του Αρκά ξεμπλοκαρίστηκε. Ο ίδιος ο Αρκάς ανέβασε ένα νέο σκίτσο με τον πρωταγωνιστή να λέει “Τώρα πια μπορούμε να λέμε ελεύθερα την γνώμη τους”, καυτηριάζοντας όσους προσπαθούν να τον φιμώσουν επειδή έχει διαφορετική άποψη από την δική του. Παράλληλα, στην λεζάντα της φωτογραφίας κάνει αναφορά και στον νέο ποινικό κώδικα. “Πήραμε χάρη! Η ποινή μας μειώθηκε, δεν ξέρουμε γιατί. Ίσως λόγω του νέου ποινικού νόμου. Συνεχίζουμε κανονικά τις δημοσιεύσεις.”, ήταν τα λόγια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments