Ελλάδα

Φωτιά τώρα σε σκάφος στη Γλυφάδα

Φωτιά τώρα σε σκάφος στη Γλυφάδα
Φωτιά τώρα σε αγκυροβολημένο σκάφος στη Δ' μαρίνα Γλυφάδας.

Φωτιά τώρα σε αγκυροβολημένο σκάφος στη Δ’ μαρίνα Γλυφάδας, όπως ανέφερε η ενημέρωση της πυροσβεστικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, με την πυροσβεστική να λαμβάνει ειδοποίηση για το ξέσπασμα της φωτιάς λίγο μετά τις 11:30.

Φωτιά σε φούρνο στο Ελληνικό

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 19.08.2019, σε φούρνο-καφέ που βρίσκεται επί της λεωφόρους Βουλιαγμένης, στην περιοχή του Ελληνικού. Η φωτιά προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στην περιοχή ενώ για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκε σημαντική δύναμη της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά τα αίτια της οποίας διερευνώνται ξέσπασε σε εγκαταστάσεις φούρνου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στη συμβολή της με την οδό Ιασωνίδου, στο Ελληνικό, ακριβώς στην έξοδο του μετρό.

Το ενδεχόμενο του εμπρησμού εξετάζει η αστυνομία για την πυρκαγιά που ξέσπασε στη 1.35 τα ξημερώματα της Τρίτης σε αρτοποιείο στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ιασωνίδου, στο ύψος του Ελληνικού. Μάλιστα, στο χώρο βρέθηκαν έξι φιάλες προπανίου, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ισχυρή έκρηξη.

Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό και οι φιάλες. Στο φούρνο προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments