Πολιτική

Νίκος Παππάς: “Η κυβέρνηση θέλει την ΕΡΤ παρία του τηλεοπτικού τοπίου”

Νίκος Παππάς: “Η κυβέρνηση θέλει την ΕΡΤ παρία του τηλεοπτικού τοπίου”
Νίκος Παππάς: Η δήλωση του τομεάρχη Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τοποθέτηση του Στέλιου Πέτσα για την τηλεοπτική "πίτα" της Super League 1 και την ΕΡΤ.

Νίκος Παππάς: Πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης έχει δημιουργηθεί με αφορμή το μοίρασμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αναμετρήσεων της Super League 1. Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναφέρθηκε στο ποσό που θα δώσει η κρατική τηλεόραση για τα ματς του πρωταθλήματος, συγκρίνοντας την προσφορά αυτή με την αντίστοιχη που είχε προωθηθεί επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ. Οι αναφορές του κ. Πέτσα έφεραν αντιδράσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση, με τον Νίκο Παππά να απαντά.

«Είναι επιλογή της ΝΔ να έχει την ΕΡΤ ως παρία του τηλεοπτικού τοπίου, να μην στηρίξει τον αθλητισμό και να σπρώξει τους φιλάθλους στις μηνιαίες συνδρομές των 50 ευρώ» τόνισε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Παππά για την ΕΡΤ:

«Τέλος το δωρεάν θέαμα λοιπόν από τη ΕΡΤ. Τέλος η στήριξη των σωματείων. Όποιος θέλει ποδόσφαιρο να πληρώνει συνδρομή. Αυτή είναι η επιλογή της ΝΔ. Η ΕΡΤ έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει στο τηλεοπτικό πεδίο, να στηρίξει τον αθλητισμό και να προσφέρει δωρεάν θέαμα σημαντικών αθλητικών γεγονότων.

Αυτή όμως τη δυνατότητα τη στερεί από την ΕΡΤ, από τα σωματεία και από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες φιλάθλους η κυβέρνηση της ΝΔ. Διότι είναι επιλογή της ΝΔ να έχει την ΕΡΤ ως παρία του τηλεοπτικού τοπίου, να μην στηρίξει τον αθλητισμό και σπρώξει τους φιλάθλους στις μηνιαίες συνδρομές των 50 ευρώ. Ο κόσμος του αθλητισμού και οι φίλαθλοι βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments