Αθλητισμός

VAR: Για ποιον ήταν τελικά τα σουβλάκια;

VAR: Για ποιον ήταν τελικά τα σουβλάκια;
VAR: Γίναμε... viral σε όλη την Ευρώπη, αλλά οι διαιτητές ισχυρίζονται πως τα σουβλάκια δεν ήταν για εκείνους.

VAR: Τα σουβλάκια στο VAR μας έκαναν… viral σε όλη την Ευρώπη. Την πρώτη μέρα χρησιμοποίησής του στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο πρώτο ματς, στο πρώτο πλάνο, υπήρξε η εικόνα που έκανε τον γύρο του κόσμου. Για τους λάθος λόγους, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα στο ποδόσφαιρό μας. Ήταν όμως τα σουβλάκια για τους διαιτητές; Για τον Κομίνη και τους υπόλοιπους;

Σύμφωνα με παρασκηνιακή στήλη της εφημερίδας Live Sport, στην πιάτσα των διαιτητών κυκλοφορεί ένα σενάριο – μάλλον… επιστημονικής φαντασίας – που λέει πως τα σουβλάκια δεν προορίζονταν για το VAN του VAR, αλλά για το VAN της NOVA που βρισκόταν δίπλα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, όσο και της Λαμίας, αυτό υποστήριζαν. Βέβαια κάποιος θα τους το είπε, αφού από μόνοι τους δε θα ασχολούνταν για το ποιος είχε παραγγείλει… σουβλάκια.

Οι διαιτητές άλλο που δεν ήθελαν προκειμένου να γλιτώσουν από την… κατακραυγή. Και διαρρέουν πλέον δεξιά κι αριστερά πως πράγματι τα σουβλάκια πήγαιναν για άλλο VAN και έγινε λανθασμένη παράδοση.

Βεβαίως, η αλήθεια είναι διαφορετική, όπως μαθαίνουμε. Τα σουβλάκια ήταν για τους διαιτητές. Και η παράδοση δεν ήταν λανθασμένη, αλλά… καθυστερημένη. Έπρεπε να παραδοθεί περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, μιας και υπάρχει αυτό το δικαίωμα. Να φάνε δηλαδή οι διαιτητές πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση. Απλά καθυστέρηση και μπήκε τη λάθος ώρα, αλλά στο σωστό σημείο. Και κάπως έτσι γίναμε… viral παγκοσμίως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments