Lifestyle

Παύλος Χαϊκάλης: Έχει χάσει πολλά κιλά και είναι αγνώριστος

Παύλος Χαϊκάλης: Έχει χάσει πολλά κιλά και είναι αγνώριστος
Παύλος Χαϊκάλης: Η αλλαγή στην εμφάνιση του ηθοποιού είχε αρχίσει να γίνεται αισθητή μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τη Μαρία Λύκου.

Ο Παύλος Χαϊκάλης βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του. Παρά το πρόσφατο διαζύγιο με τη σύζυγό του, ο γνωστός ηθοποιός εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενος και αισθητά αλλαγμένος. Και η αλλαγή δεν έχει να κάνει με τη διάθεσή του ή τη συμπεριφορά του, αλλά με την εμφάνισή του.

Το τελευταίο καιρό ο Παύλος Χαϊκάλης εμφανίζεται ιδιαίτερα αδυνατισμένος, καθώς έχει χάσει αρκετό βάρος. Τα περιττά κιλά που είχε για πολλά χρόνια ο δημοφιλής ηθοποιός αποτελούν παρελθόν, και μάλιστα το νέο λουκ του “πηγαίνει” , καθώς δείχνει ιδιαίτερα κομψός. Όταν είχε ερωτηθεί σε παλαιότερη συνέντευξη αν τα χαρακτηριστικά του ηθοποιού (κιλά, ύψος) τον οδηγούν στους ρόλους που θα υποδυθεί, είχε απαντήσει:

«Η φύση… Γελάς με την εμφάνιση κάποιου γιατί έχει μια δυσμορφία επάνω του. Η ασχήμια… της Βασιλειάδου, το ύψος του Ρίζου… Από κάτω, όμως, υποκριτικά, τι υπήρχε; Ο ηθοποιός παλεύει και χτίζει ρόλους. Η κωμικότητα δεν βγαίνει από την εμφάνιση, αλλά από το πόσο υποστηρίζεις μια κατάσταση. Η κωμική κατάσταση συνυπάρχει με τη δραματική σε οποιαδήποτε μορφή στη ζωή μας».

Πριν από λίγους μήνες, έγινε γνωστό ότι ο Παύλος Χαικάλης, χώρισε με την επί τέσσερα χρόνια σύζυγό του, Μαρία Λύκου. Το πρώην ζευγάρι ήταν συνολικά 14 χρόνια μαζί. Αυτή την περίοδο, ο Παύλος Χαϊκάλης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Δικό μας Σινεμά» όπου τον «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός μαζί με την Τάνια Τρύπη και τις κόρες της, όπως και με τον Αντύπα, όπου βλέπουμε τη διαφορά στην εμφάνισή του.

Παύλος Χαϊκάλης: Παππούς για πρώτη φορά

Ο Παύλος Χαϊκάλης έγινε παππούς για πρώτη φορά και η χαρά του είναι απερίγραπτη! Συγκεκριμένα, ο γιος του αγαπημένου ηθοποιού, Γιώργος, χάρισε στον πατέρα του το πρώτο του εγγονάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο γνωστός ηθοποιός είναι τόσο ευτυχισμένος που έγινε παππούς, που το είχε ανακοινώσει  μέσω Facebook! Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μικρούλη και έγραψε: «Καλώς ήρθες αγορίνα μου. Ο Θεός μαζί σου πάντα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments