Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Ανέβασε στο twitter φωτογραφία από τα φοιτητικά της χρόνια (pic)

Φώφη Γεννηματά: Ανέβασε στο twitter φωτογραφία από τα φοιτητικά της χρόνια (pic)
Φώφη Γεννηματά: Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ανάρτησε στο Twitter φωτογραφία από τα φοιτητικά της χρόνια.

Φώφη Γεννηματά: Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής έστειλε το δικό της μήνυμα με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: “Οι πανελλήνιες είναι για όλους μια δύσκολη αλλά ξεχωριστή εμπειρία. Κόπος, άγχος, αγωνία, όνειρα, ελπίδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους. Οι ευκαιρίες για όλους όμως από δω και πέρα θα είναι πολλές. Ένα συναρπαστικό ταξίδι άρχισε και δεν τελειώνει με τα αποτελέσματα. Ενηλικίωση, ελευθερία, ξενύχτια, μετακόμιση, ενοίκιο, πακέτο από τη μαμά… Και μην ξεχνάτε, διεκδικούμε τα όνειρά μας με πείσμα και αισιοδοξία. Κοιτάμε μπροστά. Καλή αρχή!”.

Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα όλων ήταν η δημοσίευση της φοιτητικής ταυτότητας της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.  Είναι από τα χρόνια που σπούδαζε στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η κ. Γεννηματά ανέφερε τα εξής για τη φωτογραφία: “Βρήκα τη φοιτητική μου ταυτότητα στο συρτάρι, τη φυλάω όσα χρόνια κι αν περάσουν μαζί με τόσες αναμνήσεις και νοσταλγία”.

Η φωτογραφία της φοιτήτριας Φώφης Γεννηματά

Τα στοιχεία για τις Πανελλήνιες

Στο 86,07% κυμάνθηκε το ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων των ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2019 και στο 53,80% ανήλθε το αντίστοιχο ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ. Αναλυτικότερα, ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων φέτος ανήλθε σε 103.963, εκ των οποίων 91.763 με τις διαδικασίες των ΓΕΛ και 12.200 με τις διαδικασίες των ΕΠΑΛ (ο αντίστοιχος συνολικός αριθμός υποψηφίων πέρυσι ήταν 104.780).

Συνολικά, εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στην ΑΣΤΕ, στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και στις Ακαδημίες της Πυροσβεστικής, του Εμπορικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος 80.696 υποψήφιοι (το 2018 εισήχθησαν 77.510). Έτσι, το συνολικό ποσοστό επιτυχίας στις φετινές Πανελλαδικές ανέρχεται στο 77,62%.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments