Ελλάδα

Άκης Δήμας: “Ο πατέρας μου είναι το κτήνος της Λαμίας”

Άκης Δήμας: “Ο πατέρας μου είναι το κτήνος της Λαμίας”
Άκης Δήμας: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του ηθοποιού, ο οποίος περιέγραψε τη φρίκη που ζούσε στα παιδικά του χρόνια.

Άκης Δήμας: Σοκαριστικές ήταν οι αποκαλύψεις του νεαρού ηθοποιού για τα παιδικά του χρόνια σε ένα σπίτι με έναν πατέρα – κτήνος. Ο Άκης Δήμας περιέγραψε το “Πρώτο Θέμα” τα όσα πέρασε, μιλώντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα όργια, το ξύλο τις βρισιές και τις αθλιότητες που λάμβαναν χώρα στο σπίτι του. Περιστατικά που τον στιγμάτισαν και τον έκαναν να αλλάξει ακόμη και επίθετο.

“Σε ένα σπίτι -τρώγλη, σε κάποια συνοικία της Λαμίας, ζούσαμε πέντε παιδιά, με μια μάνα μειωμένης αντίληψης και ένα κτήνος. Δεν έχω πάει ποτέ διακοπές στη ζωή μου. Από τα πέντε μου, ο “κύριος” αυτός με ξυπνούσε χαράματα με ξύλο, βρισιές και την φράση “Ξύπνα γαϊδούρι, να έρθεις μαζί μου στα γουρούνια να με βοηθήσεις”. Εκεί όταν πάγωνα από το κρύο και δεν μπορούσα να δουλέψω άλλο, με χτυπούσε με μπετόβεργες για να συνεχίσω – τα γουρούνια του τα πρόσεχε πολύ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει παιδί που έχει δεχτεί που να έχει δεχτεί τόσο bullying και να έχει αντέξει. Στο Δημοτικό ήμουν βρώμικος, ατημέλητος, ντυμένος με κουρέλια. Οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν, ήμουν πάντα εκτός παιχνιδιού. Ένα παιδάκι καθισμένο ολομόναχο στο τελευταίο θρανίο της τάξης”.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από μερικούς μήνες, όταν έγινε γνωστό ότι ο τα τρία αγόρια της οικογένειας κατηγόρησαν τον πατέρα τους ότι εξέδιδε την αδερφή τους από την ηλικία των 13 ετών σε γείτονες, για το ποσό των 10 και 20 ευρώ. Μάλιστα, τον κατηγορούν ότι την εξέδιδε και σε υπάλληλο του στάβλου, δένοντάς την με αλυσίδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments