Αθλητισμός

Λεμπρόν Τζέιμς: Πρωταγωνιστεί σε μια επική διαφήμιση, μοιράζοντας πίτσες σε περαστικούς (vid)

Λεμπρόν Τζέιμς: Πρωταγωνιστεί σε μια επική διαφήμιση, μοιράζοντας πίτσες σε περαστικούς (vid)
Λεμπρόν Τζέιμς: Ο Αμερικανός σούπερσταρ του NBA πήρε μέρος σε μια απίθανη διαφήμιση, μοιράζοντας πίτσες σε περαστικούς στο Άκρον του Οχάιο, στις ΗΠΑ.

Λεμπρόν Τζέιμς: Σε μια διαφήμιση, που είναι σίγουρο ότι άφησε αρκετούς ανθρώπους έκπληκτους, πρωταγωνιστεί ο Αμερικανός σούπερ σταρ του NBA. Το κόνσεπτ είναι ιδιαίτερα απλό. Ο άσος των Λος Άντζελες Λέικρς περπατάει σε δρόμο στο Άκρον του Οχάιο, μοιράζοντας πακέτα με πίτσες στους τυχαίους περαστικούς. Αυτό είναι το σενάριο για μια νέα τηλεοπτική διαφήμιση για την Blaze Pizza, αλυσίδα από πιτσαρίες στις ΗΠΑ στην οποία ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι επενδυτής.

Στην εν λόγω διαφήμιση, ο 34χρονος σούπερ σταρ υποδύεται τον «Ron», έναν «αξιόλογο υπάλληλο» της αλυσίδας, ο οποίος μοιάζει αρκετά οικείος σε κάθε άνθρωπο που τον συναντά στον δρόμο, αν και όπως είναι λογικό οι περισσότεροι μένουν απλώς έκπληκτοι και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς τους προσφέρει πίτσα. Όπως αναφέρει το Fox Business, η αλυσίδα διαθέτει περίπου 400 καταστήματα στις ΗΠΑ και είναι έτοιμη για μελλοντική ανάπτυξη χάρη στη χρήση υπηρεσιών παράδοσης από τρίτους.

Δείτε το βίντεο: 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments