Ελλάδα

Μοναδικό σημείωμα σε οδηγό που πάρκαρε πάνω σε πεζοδρόμιο

Μοναδικό σημείωμα σε οδηγό που πάρκαρε πάνω σε πεζοδρόμιο
Ένας οδηγός που πάρκαρε σε πεζοδρόμιο βρήκε ένα ιδιαίτερο σημείωμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του.

Η οδηγική παιδεία των Ελλήνων είναι ελάχιστη έως ανύπαρκτη. Πέρα από τις επικίνδυνες παραβιάσεις του ΚΟΚ, που οδηγούν σε τροχαία με νεκρούς, οι οδηγοί στη χώρα μας είναι απαράδεκτοι και όταν δεν βρίσκονται στο όχημά τους. Και αυτό διότι παρκάρουν σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμούν, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν ενοχλούν.

Καθημερινά βλέπουμε διπλοπαρκαρίσματα σε στενά που δεν χωράει… μηχανάκι, παρκαρίσματα σε μπάρες αναπήρων ή πάνω στις ράγες για τους τυφλούς. Δείτε για παράδειγμα το περιστατικό που έγινε στην Θεσσαλονίκη, όπου ένας τύπος θεώρησε σωστό να παρκάρει το αυτοκίνητό του, πάνω σε ένα υπό κατασκευή πεζοδρόμιο.

Η ομάδα του Facebook, Active Thessaloniki που έτυχε να περάσει από εκεί, του άφησε ένα καταπληκτικό σημείωμα που μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ανεγκέφαλε Οδηγέ. Εδώ είναι πεζοδρόμιο. Αναγκάζεις όλους τους πεζούς, τους ανάπηρους και τους γονείς με καροτσάκια να προχωρούν στον δρόμο. Αν σε γράψουν όμως θα κλαίγεσαι και θα φταίνε οι άλλοι. Δεν είναι κακό να σκεφτείς και λίγο τους συμπολίτες σου».

Δείτε το χαρακτηριστικό σημείωμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments