Ελλάδα

Νέα Ιωνία: Προσήχθη μια 19χρονη για την εγκατάλειψη του βρέφους – Ομολόγησε ότι είναι η μητέρα

Νέα Ιωνία: Προσήχθη μια 19χρονη για την εγκατάλειψη του βρέφους – Ομολόγησε ότι είναι η μητέρα
Νέα Ιωνία: Η Αστυνομία εντόπισε την μητέρα του βρέφους, το οποίο εγκαταλείφθηκε σε καρότσι σούπερ μάρκετ έξω από είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Νέα Ιωνία: Μια 19χρονη Ελληνίδα προσήχθη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στην τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής αναφορικά με την υπόθεση εγκατάλειψης του μόλις επτά ημερών βρέφους σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία τα ξημερώματα της Τετάρτης, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του πριν από λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός «Alpha». Οι έμπειροι αξιωματικοί που ανέλαβαν την υπόθεση ήταν εξαρχής αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο με το κοριτσάκι που για άγνωστους λόγους η μητέρα εγκατάλειψε στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ακροπόλεως.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για μια γυναίκα 19 ετών, η οποία καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας να φιλάει το βρέφος λίγο πριν το αφήσει στο καρότσι του σούπερ μάρκετ, στην είσοδο της πολυκατοικίας, στη Νέα Ιωνία. Παράλληλα, η ίδια φέρεται να έχει ομολογήσει στην αστυνομία ότι είναι η μητέρα του παιδιού. Οι Αρχές πραγματοποίησαν αναζήτηση στα δημόσια νοσοκομεία για μητέρες που γέννησαν πριν από επτά ημέρες για να βρουν την άκρη του νήματος. Παράλληλα, παρακολουθούν και το υλικό από τις κάμερες της περιοχής, αλλά και του σούπερ μάρκετ που βρίσκεται κοντά στην πολυκατοικία, ούτως ώστε να εντοπιστεί ο άνθρωπος ι που τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/9) σκέπασε με μια πετσέτα θαλάσσης το νεογέννητο κοριτσάκι, το έβαλε στο καρότσι του σούπερ μάρκετ και το εγκατέλειψε στην είσοδο της πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Το παιδί βρήκε ένας 19χρονος φοιτητής που μένει στην πολυκατοικία και όταν το άκουσε να κλαίει κατέβηκε κάτω και ειδοποίησε την Αστυνομία. «Ήτανε γύρω στις 3:50. Εγώ άκουσα το κλάμα του μωρού. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι δεν μπόρεσα να αντιληφθώ αν το μωρό ήταν σε διαμέρισμα ή στην αυλή. Χωρίς δεύτερη σκέψη, δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι, κατέβηκα κάτω και αντίκρισα το μωρό μέσα στο καροτσάκι του σούπερ μάρκετ», είπε ο 19χρονος Παναγιώτης στην ΕΡΤ.

«Το κλάμα αν το ακούγατε… Σε έπιανε η καρδιά σου… Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, μόλις το είδα σοκαρίστηκα. Μίλησα στους γονείς μου, κατέβηκαν και αυτοί. Ειδοποίησα το Χαμόγελο του Παιδιού και την Άμεση Δράση», ανέφερε ο νεαρός. Σύμφωνα με τον ίδιο, «το μωρό ήταν περιποιημένο. Είχε μέσα στο καρότσι μια πετσετούλα, είχε το φορμάκι του, την πάνα του, ήταν και φαγωμένο γιατί από τις κινήσεις του δεν έδειξε πως ψάχνει για τροφή».

Το μωρό «άνοιξε τα ματάκια του, αντιλήφθηκε πως υπήρχε βοήθεια και σταμάτησε να κλαίει. Κατέβηκε μία κυρία με μικρά παιδιά και το πήρε αγκαλιά». Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Αγλαΐα Κυριακού, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments