Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα: “Θέλω να παίξω με τον ΠΑΟΚ”

Νέλσον Ολιβέιρα: “Θέλω να παίξω με τον ΠΑΟΚ”
Νέλσον Ολιβέιρα: Ο επιθετικός της ΑΕΚ τόνισε πως στόχος είναι να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή (29/9).

Νέλσον Ολιβέιρα: Ο Πορτογάλος επιθετικός παρεβρέθηκε στην εκδήλωση της Τετάρτης της χορηγικής συνεργασίας της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ και τόνισε πως στόχος του είναι να παίξει στο ματς με τον ΠΑΟΚ, την επόμενη αγωνιστική. Ο Νέλσον Ολιβέιρα συνεχίζει στο ατομικό του πρόγραμμα και έχει τεθεί νοκ άουτ για το ματς με τον Παναιτωλικό, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

«Η στήριξη που δίνει ο ΟΠΑΠ στην ΑΕΚ είναι πολύ σημαντική για να κατακτούμε τους στόχους μας». Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και στα επόμενα παιχνίδια τονίζοντας «Πάντα στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό και δύσκολο ματς είναι το επόμενο. Δεν πρέπει να κοιτάμε τον ΠΑΟΚ, αλλά τον Παναιτωλικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι το Σάββατο. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε να διεκδικήσουμε να κερδίσουμε. Μετά έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα είναι νωρίς για αυτό», είπε αρχικά.

«Σκέφτομαι θετικά πάντα. Ελπίζω να είμαι έτοιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω και με τον Παναιτωλικό. Αλλά πρέπει να αισθάνομαι κάθε μέρα και καλύτερα. Και θέλω να είμαι έτοιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Μάνταλος, πάει για βασικός στο Αγρίνιο

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ και τον Νίκο Κωστένογλου, καθώς ο Πέτρος Μάνταλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στις προπονήσεις της Ένωσης. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε από μία θλάση τις προηγούμενες μέρες κι έμεινε εκτός προγράμματος κάνοντας θεραπείες, όμως πλέον είναι και πάλι στη διάθεση του Κωστένογλου.

Ο Μάνταλος μάλιστα δεν έχει χάσει και πολλές προπονήσεις και δεν αποκελίεται να χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Μάνταλος θα συνεχίσει με θεραπείες το πρωινά, εντείνοντας έτσι την προσπάθειά του να είναι 100% έτοιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments