Ελλάδα

Telegraph: Η Ελένη Αντωνιάδου δεν εργάστηκε ποτέ στη NASA

Telegraph: Η Ελένη Αντωνιάδου δεν εργάστηκε ποτέ στη NASA
Telegraph: Εκπρόσωπος της NASA δήλωσε πως η κυρία Αντωνιάδου δεν ήταν εργαζόμενη της υπηρεσίας.

Telegraph: Μέχρι και η βρετανική εφημερίδα Telegraph έκανε έρευνα για την Ελένη Αντωνιάδου που δήλωσε ότι εργάζεται στη NASA χωρίς τελικά αυτό να ισχύει. Το δημοσίευμα που επικαλείται πηγές από τη NASA αναφέρει ότι η Ελληνίδα επιστήμονας δεν έχει εργαστεί ποτέ εκεί. Η εφημερίδα στο δημοσίευμα της εξιστορεί το χρονικό της υπόθεσης, και το πώς άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι με την ανάρτηση του καθηγητή Κώστα Μπουγιούκου που ανέφερε ότι η Ελένη Αντωνιάδου δεν έχει δουλέψει ποτέ για τη NASA.

«Η κυρία Αντωνιάδου δεν εργάστηκε ποτέ στη NASA»

Ο καθηγητής ανέφερε ότι η Ελένη Αντωνιάδου έχει παρακολουθήσει μόνο ένα summer camp από αυτά που διοργανώνει η NASA για εκατοντάδες φοιτητές κάθε χρόνο, ενώ δεν έχει βραβευτεί από την υπηρεσία, και δεν έχει κάνει έρευνα για την αναγεννητική ιατρική. Στην ίδια ανάρτηση αναφερόταν, επίσης, ότι δεν υπάρχει το βραβείο «NASA-ESA Outstanding Researcher Award». Εκπρόσωπος  της NASA μιλώντας στην εφημερίδα, ανέφερε συγκεκριμένα πως η κυρία Αντωνιάδου δεν εργάστηκε ποτέ για την υπηρεσία, αλλά δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να είχε εργαστεί ως υπεργολάβος σε πρότζεκτ της NASA.

Η Barbie και η NASA

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως η Ελένη Αντωνιάδου,  έγινε η πρώτη Ελληνίδα Barbie, την ώρα που όλοι νόμιζαν πως δουλεύει στη NASA. Στην ιστοσελίδα της Mattel που δημιούργησε την κούκλα αναφέρεται πως η Ελένη Αντωνιάδου εργάζεται για τη NASA, ενώ μετά τον σάλο και τις αποκαλύψεις η αμερικανική εταιρεία κατασκευής της διάσημης κούκλας δεν σχολίασε το γεγονός όταν η εφημερίδα προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της.

Μεταξύ άλλων η Ελένη Αντωνιάδου αναφέρεται ως βραβευμένη από διάφορα ιδρύματα και οργανισμούς, ακόμα και με ανύπαρκτα βραβεία, όπως το «NASA-ESA Outstanding Researcher Award» το 2012. Το Forbes πάντως την έχει κατατάξει μεταξύ των 30 πιο σημαντικών προσωπικοτήτων στον τομέα της Υγείας το 2013.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας