Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Προβληματισμός και στο βάθος ενίσχυση

ΠΑΟΚ: Προβληματισμός και στο βάθος ενίσχυση
ΠΑΟΚ: Οι άνθρωποι των πρωταθλητών είναι προβληματισμένοι με την εικόνα της ομάδας και σκέφτονται από τώρα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

ΠΑΟΚ: Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν τη σεζόν με μεγάλες περγαμηνές. Η εικόνα κόντρα στον Άγιαξ ήταν εξαιρετική και γέννησε πολλές προσδοκίες, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Εκτός από τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, ήρθε αυτός από την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η μη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση προκάλεσε πολλά προβλήματα.

Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα και στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία κόντρα στον Άρη, αλλά δεν έχει πείσει με την εικόνα του. Αυτό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό και πολλές σκέψεις στο μυαλό του Αμπέλ Φερέιρα.

ΠΑΟΚ: Τι σκέφτεται ο Φερέιρα

Στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους της ομάδας, ο Πορτογάλος προπονητής έχει αναφερθεί στην απουσία χαφ και δεύτερου επιθετικού, που δεν αποκτήθηκαν λόγω του πρόωρου αποκλεισμού από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα και των περιορισμών του Financial Fair Play.

Σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς που προέκυψαν, το κενό μοιάζει ακόμα μεγαλύτερο στην εφαρμογή του 4-4-2, με το πρόβλημα στην κυκλοφορία να είναι ακόμα πιο έντονο.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά» σκέφτονται ήδη την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου το σύνολο να ενισχυθεί στο «8», ενώ υπολογίζουν και στις επιστροφές από τραυματισμούς, που έχουν στοιχίσει αρκετά ως τώρα. Μέχρι τότε, όμως, ο Αμπέλ Φερέιρα αναζητάει τις λύσεις που θα προσφέρουν την αλλαγή που θέλει να δει στο σύνολό του, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, όπου επίσης υπάρχει θέμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments