Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Τον παρακολουθεί “στενά” η Τότεναμ

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Τον παρακολουθεί “στενά” η Τότεναμ
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Ο νεαρός πορτιέρε του Ολυμπιακού βρίσκεται στα "ραντάρ" της Τότεναμ.

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Μπορεί να είναι μόλις 16 ετών (γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου του 2002), αλλά ήδη έχει φροντίσει να κάνει το όνομά του γνωστό πέραν των ελληνικών συνόρων. Ο λόγος για τον νεαρό πορτιέρε των ερυθρολεύκων, ο οποίος δείχνει ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ταλαντούχα παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού. Προ ημερών, η εμφάνισή του στο Youtu League, φέρεται να τον έβαλε στα ραντάρ της Τότεναμ, με το “Φως” των Σπορ” να επιβεβαιώνει ότι ο αγγλικός σύλλογος παρακολουθεί πολύ στενά τον φέρελπι ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα: ” Ο νεαρός γκολκίπερ έκανε πολύ καλή εντύπωση στους υπευθύνους των ακαδημιών των “πετεινών”. Από τώρα και στο εξής θα τελεί υπό στενή παρακολούθηση”.

Περιμένουν “σκληρή” μάχη οι “ερυθρόλευκοι”

Απόλυτα προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο είναι οι Ερυθρόλευκοι για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στην Λαμία. Ο Πέδρο Μάρτινς είδε τους ποδοσφαιριστές τους να μην πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να χάσουν 2 βαθμούς στο ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με ελλιπή συγκέντρωση και δυναμισμό. Στην αντίπερα όχθη, οι παίκτες του «τριφυλλιού» παρουσιάστηκαν πολύ μαχητικοί και με τρομερή ένταση στο παιχνίδι τους. Αγωνίστηκαν με σκληράδα και έμπαιναν στις διεκδικήσεις με τρομερό δυναμισμό, με τους Βαλμπουενά και Ποντένσε να δέχονται την μεγαλύτερη πίεση.

Προκειμένου, λοιπόν, να είναι προετοιμασμένος σε ανάλογο σκηνικό, ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως» παρόμοια συμπεριφορά. Στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι η Λαμία στην προσπάθειά της να κόψει βαθμούς δεν θα διστάσει να θυσιάσει παίκτες της με κίτρινες κάρτες και σκληρά μαρκαρίσματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments