Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τσεκάρει την περίπτωσή του η ΑΕΚ

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τσεκάρει την περίπτωσή του η ΑΕΚ
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει με τον Παναθηναϊκό και τον Έλληνα εξτρέμ, με την ΑΕΚ να... καραδοκεί.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Το σίριαλ του καλοκαιριού συνεχίζεται και το… φθινόπωρο. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν εκατέρωθεν, ο 22χρονος εξτρέμ δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Κάτι που ουσιαστικά κάνει αβέβαιο το μέλλον του στο τριφύλλι, καθώς η υπάρχουσα συμφωνία λήγει το προσεχές καλοκαίρι και πλέον οι “δρόμοι” για τον Παναθηναϊκό και τον Χατζηγιοβάνη είναι δύο. Είτε να ανανεώσει και να ψαχτεί για πρόταση από το εξωτερικό στο μέλλον, είτε να αποχαιρετίσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι, έχοντας το δικαίωμα να διαπραγματευτεί από τον χειμώνα.

Εφόσον λάβει χώρα το πρώτο σενάριο, τότε θα δοθεί τέλος σε ένα σίριαλ που “τρέχει” εδώ και αρκετούς μήνες, με νικητή τον Χατζηγιοβάνη και τον Παναθηναϊκό. Ο ποδοσφαιριστής δεν θα δει την αξία του να πέφτει και ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει ένα από τα περιουσιακά του “στοιχεία”, δίχως να το χάσει για λίγα χρήματα. Σε διαφορετική περίπτωση ο 22χρονος θα φύγει χωρίς να φέρει κάποιο αντίτιμο στο τριφύλλι, κάτι που δεν το θέλουν οι πράσινοι.

Το θέμα παραμένει σε… αδιέξοδο και σύμφωνα με τη SportDay, υπάρχουν και οι σύλλογοι που καραδοκούν, όπως η ΑΕΚ.  Στο σημείο αυτό των επαφών εμπλέκεται το όνομα της “Ένωσης”, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday».

Όπως τονίζεται, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς, «σκανάρει» την ελληνική αγορά για νεαρούς παίκτες με ποιότητα αλλά και γνώση του μεγέθους των «κιτρινόμαυρων», προϋποθέσεις τις οποίες πληροί ο Χατζηγιοβάνης. Η λίστα που έχει δημιουργηθεί περιλαμβάνει το όνομά του σε περίοπτη θέση, δίχως πάντως να υπάρχει η οποιαδήποτε πρόταση ή προσέγγιση. Αξίζει να τονιστεί, τέλος, ότι στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν το συγκεκριμένο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 22χρονο Μυτιληνιό άσο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments